social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «διπλό» με δέκα παίκτες ο Υμηττός, 2-1 στην Πετρούπολη την Αναγέννηση!

Μεγάλο «διπλό» με δέκα παίκτες ο Υμηττός, 2-1 στην Πετρούπολη την Αναγέννηση!

Έπαιζε για παραπάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο ο Υμηττός, στο τέλος όμως κατάφερε να φύγει από την Πετρούπολη όχι απλώς με θετικό αποτέλεσμα, αλλά με τη νίκη!

Χάρη σε γκολ του Κίλια λίγο πριν την εκπνοή η ομάδα του Θ. Παύλοβιτς επικράτησε με 2-1 της Αναγέννησης και έκανε σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής στην Κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 6ο λεπτό χάρη σε σουτ του Παπαζαφείρη (0-1), όμως στο 21' ήρθε η ισοφάριση από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παναγιωτόπουλου, έπειτα από παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Λιακόπουλος. Ο τελευταίος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 40', αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα στο υπόλοιπο του αγώνα. Παρ' όλα αυτά, οι «πορτοκαλί» μπόρεσαν να φτάσουν στο «τρίποντο» χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κίλιας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Διακονή στο 90' (1-2)!

Διαιτητές: Θώμογλου, Βαμβακάς-Καφρίτσας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Ντίνος (73' Μαρκουτσάι), Παπαχρήστος (73' Γ. Μαχαίρας), Ζαμπάκας, Λ. Μαχαίρας (46' Χηνοπόταμος), Γαλάρης, Κουμεντάκος (46' Ανδριτσόπουλος), Βαφειάδης (65' Κωνσταντόπουλος), Νάτσης, Παναγιωτόπουλος, Βλασόπουλος

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Βογιατζής, Βούτας, Κουφογιάννης, Λιακόπουλος, Κίλιας, Κακούρης (72' Διακονής), Μασκλαβάνος (46' Μανούσος), Μοροσάνου, Καββαδίας (93' Κόρμπης), Τσιρίκος (46' Καλούμενος), Παπαζαφείρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35