social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή και πάλι για τη Νέα Ιωνία που νίκησε την Δόξα Βύρωνος

Κορυφή και πάλι για τη Νέα Ιωνία που νίκησε την Δόξα Βύρωνος

Με το καλύτερο τρόπο εκμεαλλεύτηκε την βαριά ηττα της Διάνας στο Ελληνικό η Νέα Ιωνία που πέρασε από τους Αγίους Αναργύρους (τιμωρημένος ο αντίπαλος) επικρατώντας με 1-3 της Δόξας Βύρωνος.

Πλέον η προσφυγική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για να κόψει πρώτη το νήμα στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ και να διεκδικήσει την άνοδο μέσω της διαδικασίας των μπαράζ αφού βρίσκεται στην κορυφή με 2 βαθμούς διαφορά.. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και είχαν καλή στιγμή στο 2' όμως ο Τζίνας απέκρουσε στο τετ α τετ του Φερναντίνιο. Στο 12' ο Πλατέλλας έδωσε στο Μαρίνου όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ. Στο 18' ο Πλατέλλας έκανε το 0-1, με τον Βεζυρτζόγλου στο 34' να σημειώνει το 0-2. Στο 77' ο Αντωνόπουλος έκανε το 0-3, με τον Μανώλη στο 90' να πετυχαίνει το τελικό 1-3.

Διαιτητής ήταν ο Σύψας με βοηθούς τους Βαμβακά και Κατελανάκη.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκάς Ρόπας) Τζίνας, Παρπονιάρης (82' Τζάρτζαλος), Χιωτης (80' Κύλογλου), Χαλβαντζής, Βακερλής, Γιορδαμνης, Μαυρικος (66' Γκιόκα), Πεχλιβανιδης , Πλούμης (80' Μανώλης), Φυρίγος (66' Βουτάς), Κουτσαυτίκης

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός) Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος (74' Σταύρου), Χατζηεωργίου, Αποστόλου, Αλέμης, Κωνσταντινου, Φερναντίνιο (60' Ταβάρες), Τζαμάι (83' Ντεμπά), Βεζιρτζόγλου (83' Πατσατζόγλου), Πλατέλλας (60 Αντωνόπουλος), Μαρίνου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35