social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

O Φοίνικας Περιστερίου λύγισε την Τερψιθέα (1-0)

O Φοίνικας Περιστερίου λύγισε την Τερψιθέα (1-0)

Άλλο ένα «τρίποντο», το τρίτο συνεχόμενο, πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Φοίνικας Περιστερίου και θα πάει ως πρωτοπόρος στα Βριλήσσια για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γ. Μαχειμάρη λύγισε με 1-0 την Τερψιθέα, χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε στο 63ο λεπτό ο Γιαταγανάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Η παράβαση υποδείχθηκε σε ανατροπή του Καλογρίδη από τον Γκιουλή σε δεύτερο χρόνο, μετά από αρχική απόκρουση του τελευταίου σε σουτ του πρώτου, ενώ αμφισβητήθηκε ως απόφαση από τους φιλοξενούμενους.

Κατά τα άλλα, στο δημοτικό στάδιο της Χωράφας οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο 89' είχαν και δοκάρι σε σουτ του Λαγού από θέση εκτός περιοχής, όμως στο τέλος κινδύνεψαν να δεχθούν την ισοφάριση, όταν ο Αλεξόπουλος απέκρουσε σωτήρια σουτ του Πετράτου.

Διαιτητές: Τσολακίδης, Τζίβρας-Λουκούμης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Αλεξόπουλος, Χαλικιάς, Νίτσογλου (53' Καλογρίδης), Διονυσόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου (72' Ηλιόπουλος), Κόρδας, Ηροδότου (77' Μαρκαντωνάτος), Λαγός, Αθανασάκης

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Γκιουλής, Κολτσίδας, Μυλωνάς (35' λ.τρ. Τριάντης), Κοντονάσιος, Ρήγας, Α. Θερτσάι, Λύσανδρος (46' Μ. Θερτσάι), Μήτσιος (70' Πετράτος), Πορτάλιος, Τσαβαλιάς, Τσιρόπουλος.

 


Σχετικά άρθρα

Από τους νέους του Αιγάλεω στην Άμιλλα Περιστερίου

Θανάσης Βάλσαμος: Τα ματς αυτά κρίνονται στη δύναμη

Επιβεβαίωση με Κούντου στο Χαλάνδρι

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35