social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ζωντανή» η Λυκόβρυση, 1-0 τον Χαραυγιακό και στο -6 από την 2η θέση!

«Ζωντανή» η Λυκόβρυση, 1-0 τον Χαραυγιακό και στο -6 από την 2η θέση!

Σπουδαία νίκη για τη Λυκόβρυση που επικράτησε με 1-0 του Χαραυγιακού στη Μεταμόρφωση και μείωσε στους 6 πόντους την απόσταση από τη 2η θέση, όπου «συγκατοικούν» τα Βριλήσσια και οι «νερατζούρι», ενώ λόγω της ήττας του Φοίνικα πλησίασαν την κορυφή στους 8β.

Αυτή ήταν η 5η σερί επιτυχία για το σύνολο του Κώστα Κρασώνη από την ημέρα που διαδέχθηκε τον Κώστα Ιωάννου, ενώ για άλλη μια φορά οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη δεν «γεύτηκαν» τη χαρά του τριπόντου εκτός έδρας, ειδικά σε ντέρμπι.

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Οι δυο ομάδες μπήκαν στον αγώνα με όρεξη και θέληση για ένα γρήγορο γκολ. Ο Σταματόπουλος σταμάτησε τον Παπαχρήστο στο 4’ και το 8’, ενώ στο 7’ και το 10’ απείλησαν οι Νίκου και Χάσι, αντίστοιχα. Η επόμενη σημαντική ευκαιρία ήλθε στο 28’, όταν ο Γαλακτίδης δοκίμασε τα ρεφλέξ του Σταματόπουλου που έδιωξε σε κόρνερ, από το οποίο ο Παπαχρήστος πήγε να σκοράρει.

 

Το 1-0 σημειώθηκε στο 43’ έπειτα από φάση διαρκείας. Ο Τριάντης βρήκε τον Παπαχρήστο που «κρέμασε» τον Σταματόπουλο, οι Αναστασόπουλος και Μουγιακάκος πρόλαβαν τον Σχίζα στη γραμμή του τέρματος, όμως ο Παπαχρήστος επανήλθε και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Ο Σταματόπουλος συγκρούστηκε με τον σκόρερ της Λυκόβρυσης, αποκόμισε ένα πρόβλημα στο κεφάλι και αντικαταστάθηκε από τον Μπέτσκο στην ανάπαυλα.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα έπειτα -και- από την επιλογή του Χαραυγιακού να βγάλει περισσότερη ενέργεια για να κυνηγήσει το σκορ. Κάπως έτσι, περιορίστηκαν και τα σκληρά μαρκαρίσματα που καταγράφηκαν στο διάστημα 30’-45’. Οι Γκούγκας-Τσοντάκης από την μια και ο Τασιούδης από την άλλη πλευρά, έψαξαν το γκολ έως το 60’. Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2-0 στο 81’ με τα σουτ των Παπαχρήστου και Κορδατζή να «γλείφουν» τα δοκάρια του Μπέτσκο.

 

Ολα έδειχναν ότι το 1-0 δεν θα άλλαζε, όμως στο 88’ ο Παπαχρήστος ανέτρεψε τον Τουγουντζόγλου και ο κ. Μπαϊρακτάρης έδειξε πέναλτι. Ο Γκούγκας ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Βαγγέλης Κορρές μάντεψε σωστά -κατόπιν διαβάσματος- και απομάκρυνε σε κόρνερ στη φάση του ματς! Στο 90+2’ ο Αναστασόπουλος ζήτησε φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής και δεύτερη κάρτα στον Μιγκάκη ως τελευταίος παίκτης, όμως ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπαϊρακτάρης Κ., Μημίδης Ι. - Μαρκαντωνάτος Σ.

 

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Κρασώνης): Κορρές Ε., Τριάντης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Μιγκάκης, Κορρές Π. (62’ Απέργης Γ.), Σχίζας (62’ Κορδατζής), Τασιούδης (90+2’ Μπεζάνης), Παπαχρήστος (90+1’ Τζένης), Χρυσογονίδης, Απέργης Ν.

 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Σταματόπουλος (46’ λ.τρ. Μπέτσκο), Αναστασόπουλος, Μουγιακάκος, Μιχαηλίδης (73’ Τάφα), Αναστασίου (46’ Κουντουριώτης), Τουγουντζόγλου, Πασά (60’ Ασβεστάς), Ζαχαρόπουλος, Γκούγκας, Νίκου, Χάσι (46’ Τσοντάκης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35