social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό στο τέλος ο Άγιαξ Ταύρου, 1-1 με Δάφνη Π. Φαλήρου

Βαθμό στο τέλος ο Άγιαξ Ταύρου, 1-1 με Δάφνη Π. Φαλήρου

Το υψηλό κίνητρο στο γήπεδο του Ταύρου β' τελικώς δεν έφτανε για να αναδείξει νικητή. Άγιαξ και Δάφνη Π. Φαλήρου έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους να «σώζουν» τον βαθμό στις καθυστερήσεις και να μένουν μόνοι στην 4η θέση της κατάταξης στον 2ο όμιλο.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» από σήμερα (9/3) με τη σωτηρία, όχι και πως έχουν λόγους να ανησυχούν με την εν γένει παρουσία τους...

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε ματς για την 25η αγωνιστική, το οποίο πρόσφερε συγκινήσεις κυρίως στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε μόλις δύο αξιοσημείωτες στιγμές. Στο 17' η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε πάνω από την εστία στο μακρινό, αλλά και δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Βλαχάκης. Ωστόσο, η μεγάλη ευκαιρία για γκολ καταγράφηκε στο 44ο λεπτό από πλευράς Άγιαξ και ήταν διπλή! Αρχικά ο Κωνσταντινίδης και ακολούθως ο Παπαευθυμίου νικήθηκαν από τον γκολκίπερ Λάππα σε ισάριθμα σουτ από πολύ κοντινή απόσταση!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ζωηρά στο δεύτερο μέρος και ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή στιγμή τους, καθώς ήταν το 46' όταν η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυνόμενους και ο Κωνσταντινίδης με δυνατό σουτ σκόραρε για το 0-1. Εννέα λεπτά μετά (55') ο Πάλλας σούταρε από κοντά, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα και πέρασε κόρνερ. Στο 64' οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» την ισοφάριση, όταν ο Κωνσταντινίδης νικήθηκε από τον Λάππα σε τετ α τετ, με τους κόκκινους να εντείνουν την πίεσή τους όσο περνούσε η ώρα και να ψάχνουν με γεμίσματα προς την περιοχή την ισοφάριση. Σε ένα τέτοιο, στο 93ο λεπτό, η μπάλα έμεινε στην περιοχή και ο Παπαευθυμίου με ένα σουτ την έστειλε στη δεξιά γωνία της εστίας του Λάππα για το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Σύψας, Κατελανάκης-Γιαννόπουλος

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Ρεντζέπης, Κορφιάτης (63' Φαναρτζής), Γαβαλάς (85' Γερακούδης), Αθανασίου (75' Χριστοδουλίδης), Μαλάκης (75' Φιλιππάτος), Παπαευθυμίου, Κωνσταντινίδης, Μαυροβουνιώτης, Βλασερός, Δρίκος, Τσοπανάκος (63' Κολιός)

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης): Λάππας, Ιωαννίδης, Λαγοπάτης, Γιαννούλης, Χριστόπουλος, Βλαχάκης, Παπαδόπουλος (46' Πάλλας), Μουρελάτος (76' Κωστακόπουλος), Τουφεξίδης (85' Μπαρμπούνης), Βλαχάκης, Κωνσταντινίδης (90' Αντωνάκος))

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35