social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χέρι-χέρι» Πανιώνιος Καισαριανής και Άρης Χολαργού (1-1)

«Χέρι-χέρι» Πανιώνιος Καισαριανής και Άρης Χολαργού (1-1)

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Πανιωνίου Καισαριανής με τον Άρη Χολαργού για την 21η αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1 και, έτσι, εξακολουθούν να «συγκατοικούν» στην 11η θέση της κατάταξης και σε απόσταση οκτώ βαθμών από την τελευταία τριάδα.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο 43ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Κεκλίκογλου σε φάση διαρκείας, όπου είχε προηγηθεί και σουτ του Χατζή στο δοκάρι (0-1). Οι κυανέρυθροι πάλεψαν για την ισοφάριση και έφτασαν σε αυτή στο 74' χάρη σε διαγώνιο πλασέ του Άγγ. Χατζηστεφάνου (1-1).

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Άρη Χολαργού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη φιλοξενία της οποίας έτυχαν στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ. Μάλιστα, η αποστολή αποχώρησε για τη βάση της με συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Καρνής-Γκέτσος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Καββαδίας, Πεμάι, Καστρούνης (46' Βουτζαλής), Απέργης, Αϊβάζης, Διονυσόπουλος, Απ. Χατζηστεφάνου, Τσακλάνος, Ντόκος, Μουχαμέτι, Άγγ. Χατζηστεφάνου (85' Ντιτόρας)

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Νίκος Λιβαθινός): Κουλλόλι, Κεφαλάς, Μπορτσέφσκι, Καλαβρυτινός, Χατζής, Βλάχος, Γκιάτης (56' Κωνσταντινίδης), Κασνέτσι, Κεκλίκογλου (91' Καραμουσλής), Γαλάτης, Μαρκάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35