social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά πέμπτος ο Ορφέας Αιγάλεω (3-1 τον Νεοπεντελικό)

Σταθερά πέμπτος ο Ορφέας Αιγάλεω (3-1 τον Νεοπεντελικό)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Ορφέας Αιγάλεω και παρέμεινε στην πέμπτη θέση της κατάταξης, στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Αιγάλεω τον Νεοπεντελικό, του οποίου επιβλήθηκε με 3-1, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος.

Στο 22ο λεπτό ο Βουτσινάς άνοιξε το σκορ με προβολή (1-0), για να έρθει η ισοφάριση στο 45' με γκολ που σημείωσε ο Μεταξάς με πλασέ μετά από λάθος του... Βουτσινά (1-1)! Στο 64' ο Σελμανάι ολοκλήρωσε με επιτυχημένο τρόπο προσωπική ενέργεια και σούταρε για το 2-1, ενώ στο 86' ο Λάπας με βολ πλανέ σφράγισε την επικράτηση των κόκκινων (3-1).

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Κωτσοβίλης-Δεσύλλας

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Δημήτρης Γράφας): Μάκρης, Σταύρου (57' Λάπας), Αγγελακόπουλος, Μπελιάς, Βουτσινάς, Χαρίτος, Λουμίδης (57' Σιόζιος), Λουκάς, Σελμανάι (86' Λεοντσίνης), Παπαγιάννης (46' Μαγαλιός), Φανός (79' Κονγκίνη)

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Μαντούκας): Τουλίτσης, Τσόγκας (72' Κυρκασιάδης), Γκιονάι, Πολυδωρόπουλος, Γκόφας (37' Βλάχος), Μεταξάς, Αναστασίου (72' Μπεκιάρης), Αναστασιάδης (60' Παυλόπουλος), Παπαδόπουλος, Γκόνος, Λυμπούσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35