social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Αγωνιστική που... σφύζει από ενδιαφέρον!

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Αγωνιστική που... σφύζει από ενδιαφέρον!

Αλλιώς είχαν σχεδιάσει τη φετινή σεζόν στον Ήφαιστο και αλλιώς τη βλέπουν να εξελίσσεται.

Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ, η ομάδα του Περιστερίου, που «χτίστηκε» για να πρωταγωνιστήσει, ψάχνει βαθμούς για να αποφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Σήμερα (16/3) θα επιχειρήσει να ενισχύσει τη συγκομιδή της στο γήπεδο του Ρουφ, κόντρα στον -άνετο βαθμολογικά αλλά και δυνατό- ΠΑΟ Ρουφ.

Εξίσου υψηλό ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις που θα γίνουν στο γήπεδο της Ν. Ερυθραίας και σε εκείνο του Ηφαίστου. Στο πρώτο ο Πανερυθραϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης και στο δεύτερο ο ΑΟ Περιστερίου φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Είναι όλες τους ομάδες που θέλουν βαθμούς για να τερματίσουν ψηλότερα από την 13η θέση.

Το ίδιο ισχύει και για τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη που θέλει «τρίποντο» κόντρα στην Αθηναΐδα για να δώσει συνέχεια στην ανοδική του πορεία.

Ο πρωταθλητής Αστέρας Καισαριανής έχει δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στις εναπομείνασες αγωνιστικές και σήμερα θέλει απλώς να προσθέσει ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό του, υποδεχόμενος τον Άγιο Δημήτριο, ενώ ως ντέρμπι φαντάζουν τα παιχνίδια του Κενταύρου Βριλησσίων με τον Άρη Καλαμακίου και των Τραχώνων με τον Χολαργό.

Η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, τέλος, υποδέχεται τον Άγιο Θωμά και στοχεύει στο «τρίποντο» για να πλησιάσει πάλι τη 14η θέση και τις... όποιες ελπίδες σωτηρίας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο:

a1.png


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35