social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βεζιρτζόγλου και Φερναντίνιο… χόρευαν, 4-0 στην Πεύκη η Νέα Ιωνία

Βεζιρτζόγλου και Φερναντίνιο… χόρευαν, 4-0 στην Πεύκη η Νέα Ιωνία

Με πρωταγωνιστές τους Βεζιρτζόγλου και Φερναντίνιο, η Νέα Ιωνία πέρασε από την Πεύκη με 4-0 επί της ομώνυμης ομάδας και με 65 βαθμούς διατηρεί το +2 από την Διάνα Ηλιούπολης στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Υποβιβασμός στη Β’ κατηγορία για το νεανικό σύνολο του Βασίλη Κατσούλη που έχει κολλήσει στον «πάτο» με 6 πόντους. Τραυματίας αποχώρησε στο 35’ ο Βαγγέλης Πλατέλλας, όμως όλα δείχνουν ότι δεν χρειάζεται να κάνει εξετάσεις στο γόνατο.

 

Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Βεζιρτζόγλου με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Φερναντίνιο από τα αριστερά, «ρεφάροντας» έτσι την σπουδαία ευκαιρία του στο 14’ έπειτα από ενέργεια του Ταβάρες. Στο 22’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Φερναντίνιο βγήκε τετ α τετ για να κάνει το 0-2 (η Πεύκη ζήτησε οφσάιντ στην πάσα του Βεζιρτζόγλου). Στο 32’ ο Πλατέλλας ανατράπηκε (και μετά το τσεκάρισμα της γιατρού αποχώρησε με ενοχλείς στο γόνατο), ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί και ο Βεζιρτζόγλου έγραψε το 0-3 του ημιχρόνου ύστερα από νέα ασίστ του Φερναντίνιο. Στο 53’ ο Βεζιρτζόγλου κέρδισε και πέναλτι από τον Μαρκομιχάλη, όμως ο διαιτητής Ψαρίδης εξάντλησε την αυστηρότητα του και έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα στον νεαρό στόπερ. Ο Ταβάρες σφράγισε το τελικό 0-4 από την «άσπρη βούλα», στο 60’ άρχισε να βρέχει έντονα και κάπου εκεί η Νέα Ιωνία με «σβηστή» τη μηχανή έφθασε στις 20 νίκες!

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ψαρίδης Χ., Λεονταρίδης Ι. - Αργυριάδης Γ.

 

ΠΕΥΚΗ (Βασίλης Καραούλης): Ξανθόπουλος (84’ Καλαντζής), Κρητικός, Ξένος (41’ λ.τρ. Γράος), Παπαδόπουλος, Μαρκομιχάλης, Κοτσίρης, Πρωτονοτάριος, Μπουραζάς, Κυριακόπουλος (71’ Βότσης), Κλέτσας (71’ Καραούλης Δ.), Παπαντώνης (60’ Λιβεριάδης).

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός): Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος (46’ Τσιγαρίδας), Χατζηγεωργίου (46’ Γερόλυμος), Αποστόλου, Αλέμης, Κωνσταντίνου, Φερναντίνιο (55’ Πατσατζόγλου), Τζαμάι, Βεζιρτζόγλου (55’ Πετράς), Πλατέλλας (38’ λ.τρ. Αντωνόπουλος), Ταβάρες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35