social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερός ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 4-0 τους Λύκους Χαϊδαρίου!

Φοβερός ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 4-0 τους Λύκους Χαϊδαρίου!

Η πρώτη ήττα των Λύκων Χαϊδαρίου για το 2024 ήταν... εκκωφαντική!

Στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ υπέστησαν «βαριά» ήττα με 4-0 από τον εντυπωσιακό Ατρόμητο Χαλανδρίου, που απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι θα μπορούσε, βάσει ποιότητας, να βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την πρώτη θέση. Πλέον, τόσο η Κηπούπολη όσο και ο Τριφυλλιακός έχουν μειώσει την απόσταση από την κορυφή στην ελάχιστη τιμή.

Στο 16' ο Μεσούλι αξιοποίησε ασίστ του Ταμπάκου και με πλασέ έκανε το 1-0, για να ακολουθήσουν άλλα τρία γκολ μέσα σε ένα τέταρτο στο δεύτερο μέρος. Στο 54' ο Αναγνώστου με πλασέ σημείωσε το 2-0, στο 61' ο Μεσούλι «χτύπησε» πάλι για το 3-0 με σουτ και στο 68' ο Ταμπάκος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 71' αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Ασκοτίρης για επικίνδυνο παίξιμο, ενώ στο 77' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, καθώς αποβλήθηκε επίσης με κόκκινη κάρτα ο Μεσούλι για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Σταύρογλου-Λιαμπότης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς, Παππάς, Κατσαρώνης, Αφεντουλίδης (74' Καστριότι), Παπάζογλου, Σφακάκης, Μεσούλι, Τουμαζάτος (82' Πανταμίδης), Αναγνώστου, Σταφυλοπάτης (71' Πατέρας), Ταμπάκος

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Νίκος Μαρωνίτης): Παρασκευόπουλος, Μπαγιαρτάκης (59' Λώλος), Γιαννόπουλος (79' Μπόνγκος), Τσατσαλίδης (79' Περιβολαράκης), Ταρούσα, Αργυρίου, Παναγόπουλος, Ασκοτίρης, Μπούσκος, Περλέσι (79' Χλωρός), Παπαδάκης (59' Χατζηκωνσταντίνου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35