social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο τέλος ο ΠΟ Ψυχικού, 2-1 με ανατροπή την Ιεράπολη στο Αιγάλεω!

Στο τέλος ο ΠΟ Ψυχικού, 2-1 με ανατροπή την Ιεράπολη στο Αιγάλεω!

Σε επαφή με τις δύο πρώτες θέσεις στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ παραμένει ο ΠΟ Ψυχικού μετά και την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του.

Η ομάδα του Β. Ιντζέκαρου δυσκολεύτηκε αισθητά στο γήπεδο Ορυζομύλων, όπου επικράτησε με 2-1 της μαχητικής Ιεράπολης, ολοκληρώνοντας ανατροπή λίγο πριν το φινάλε!

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 17ο λεπτό, όταν ο Χαρίτος πρόλαβε τον γκολκίπερ Δωριάδη και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ισοφάριση ήρθε στο 65' με σουτ του Ρίζου (1-1), για να φτάσουμε σε ένα συναρπαστικό τελευταίο τέταρτο, όπου και η Ιεράπολη είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ. Εν τέλει, το κατάφεραν οι πράσινοι και έφτασαν στο «τρίποντο» (1-2), χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Σπυριδάκης με πλασέ μετά από παράλληλη πάσα του Γραμμένου!

Διαιτητές: Μαχαίρας, Χ. Νικολάου-Βλατάκης

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανώλικας, Μακρής (60' Μπιάζης), Διαμαντόπουλος (67' Ανδρονιώτης), Γιαννούλης, Σταθούρος, Βέρρας, Γριμάνης, Χαρίτος, Καραγεώργος, Μανταζίν, Ασημακούλας (75' Κόκκαλης).

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Δωριάδης, Ηλιακίδης (90' Μακρίδης), Κούκος (75' Δαγρές), Καραγιάννης, Τσίκος, Σανιάγκ, Ρίζος (80' Τσελίκας), Γραμμένος, Σπυριδάκης, Μαραβελάκης, Κώτης (46' Γεντίκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35