social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανέβηκαν... ρετιρέ τα Βριλήσσια, 2-1 εκτός τον Αστέρα Εξαρχείων

Ανέβηκαν... ρετιρέ τα Βριλήσσια, 2-1 εκτός τον Αστέρα Εξαρχείων

Ένα ματς που «στράβωσε» από το ξεκίνημά του, τα Βριλήσσια κατάφεραν να το κάνουν δικό τους και να ανέβουν στην κορυφή του 1ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ, «πιάνοντας» εκεί τον Φοίνικα Περιστερίου.

Η ομάδα του Γ. Χρυσάφη επικράτησε με 2-1 στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας» απέναντι στον Αστέρα Εξαρχείων, που δεν μπόρεσε να αποσπαστεί από τις τελευταίες τρεις θέσεις της κατάταξης.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Σιατούνης σκόραρε από κοντά μετά από κεφαλιά στο δοκάρι για το 1-0, όμως μέσα σε ένα οκτάλεπτο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η ανατροπή. Στο 48' ο Νικολά ισοφάρισε με πλασέ (1-1) και πέντε λεπτά μετά (53') ο Στ. Τσιούμας με φάουλ έγραψε το 1-2. Έκτοτε, οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, κάτι που όμως δεν έκαναν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 70ο λεπτό χτύπησε ο παράγοντας του Αστέρα, Δημήτρης Μωραΐτης, όταν στην προσπάθειά του να μαζέψει μια μπάλα που είχε βγει εκτός γηπέδου, έπεσε άτσαλα στο έδαφος. Ο γιατρός του αγώνα ειδοποιήθηκε αμέσως και έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, με συνέπεια το παιχνίδι να διακοπεί για περίπου οκτώ λεπτά. Από την άλλη, ο άτυχος παράγοντας διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Αραβίδης-Μητροφάνης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Αντωνόπουλος, Φιλιππόπουλος (89' Βασιλακόπουλος), Κοκόλης, Παρμάκης, Κατσούδας (58' Λούτσος), Σιατούνης (58' Φωτιάδης), Κώτσης (68' Διαμαντίδης), Καραγκούνης, Μπούζης, Παπανικολάου (58' Τσούκας), Καραμάνος

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χρυσάφης): Τζεβελέκης, Δημητριάδης (46' Νικόλα), Τομαράς (46' Μ. Τσιούμας), Λύκος (46' Στ. Τσιούμας), Δημητρέλος, Αραμπατζής, Κ. Πετόκου (97' Αποσκίτης), Μότσιος, Καλιαμπάκας (96' Σταφυλάτος), Ματσαδές, Κόκκινος.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35