social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: Θα επιστρέψουμε

Βόγλης: Θα επιστρέψουμε

Το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί για το γεγονός ότι έκλεισε η... ψαλίδα με τον Αττικό στην κορυφή του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ ανέλαβε ο Βασίλης Βόγλης, τονίζοντας παράλληλα ότι έχει έρθει η στιγμή της αντεπίθεσης για την ομάδα του.

Ο τεχνικός του Διαγόρα Αιγάλεω μίλησε αρχικά για την εικόνα που είχε το παιχνίδι με τον Παπάγο (0-0), αλλά και για τη συνέχεια στη μάχη για τον τίτλο.

«Η ομαδα παρουσιάστηκε για 60 λεπτά σε καλό επίπεδο, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες είχαμε δοκάρι και γενικώς δεν απειλήθηκαμε ποτέ, αν εξαιρέσουμε μια στατική φαση στην αρχή του ματς. Από εκεί και πέρα, θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο, συνεχίσαμε και δημιουργησαμε δύο με τρεις καλές ευκαιρίες, η μία αποσοβήθηκε πάνω στη γραμμή, ανοιχτήκαμε με κάποιες αλλαγές και σε σύστημα και σε πρόσωπα και ο αντίπαλος βρήκε δύο αντεπίθεσεις στο 85' και στο 94' που θα μπορούσε να κλέψει το παιχνίδι (για όλα αυτά υπάρχει βίντεο που δείχνει επίσης ούτε πέναλτι υπάρχει, ούτε καμία κόκκινη). Τους αξίζουν συγχαρητήρια που έκοψαν βαθμούς από όλες τις ομάδες σχεδόν που παλεύουν για άνοδο» σημείωσε αρχικά και συνέχισε: «Πλέον, όπως έχουν τα πράγματα, η διαφορά που με τόσο κόπο πήραμε χάθηκε και είμαστε υπεύθυνοι όλοι μας για αυτό. Όμως μιλάμε για ποδόσφαιρο και όπως πήραμε απόσταση, έτσι μπορείς και να την χάσεις. Έχει έρθει η ώρα να αντεπιτεθούμε και θα επιστρέψουμε! Δυστυχώς έχουμε αναγκαστεί να χτίσουμε την ομάδα τρεις φορές από την αρχή της χρονιας και με πολλούς τραυματισμους, κάνοντας προπόνηση σε ένα γήπεδο ο... Θεός να το κάνει, δεν μπορούμε να βρούμε την χημεία μας και αν κάποιος που δεν είναι στον χώρο και δεν εχει παίξει ποδοσφαιρο θέλει να πει πως είναι δικαιολογία, εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί και δεν θα πάρω την άποψη του σοβαρά. Όπως και να 'χει, έχουμε 50 βαθμούς εμείς και ο αττικός, έχουμε προσπαθήσει και προσπαθούμε πάρα μα πάρα πολύ, άλλη ομάδα στη Β' Κατηγορία δεν έχει τόσους βαθμούς, όπως και κανείς από εμάς δεν έχει πει μεγάλα λόγια ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα ή την ανοδο με 10 βαθμούς διαφορά γιατί εξαρχής έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Ο όμιλος μας είναι αρκετά δύσκολος, διεκδικούν 5 με 6 ομάδες την άνοδο και αυτό το βλέπουμε κάθε βδομάδα με ομάδες να νικάνε στο 95' ή και να χάνουν βαθμούς με 'αδιάφορες' ομάδες. Να τονίσω ότι ουδέποτε κάνεις από εμένα και τους ποδοσφαιριστές μου δεν έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, σεβόμαστε τους πάντες όπου παίζουμε και θέλουμε το ίδιο να μας σέβονται».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35