social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παρέμεινε στην κορυφή η Νέα Ιωνία, 6-0 την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Παρέμεινε στην κορυφή η Νέα Ιωνία, 6-0 την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ παρέμεινε η Νέα Ιωνία που επικράτησε με 6-0 της Δάφνης Παλαιου Φαλήρου.

Οι γηπεδούχοι όπως αποδεικνύει το τελικό σκορ ήταν ανώτεροι και παρέμειναν στην 1η θέση.

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛΙΑΦΑ

Σε έναν αγώνα που δεν επιδέχεται μεγάλης κριτικής, οι πρωτοπόροι του ομίλου επιβλήθηκαν άνετα της Δάφνης με 6-0. Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους με το καλημέρα, καθώς μόλις στο 3' έφτιαξαν μεγάλη ευκαιρία, ενώ προηγήθηκαν στο 5' με τον Βεζιρτζόγλου. Από εκεί και πέρα ο κορυφαίος του γηπέδου, ο Αντωνόπουλος, ανέλαβε δράση, αφού σκόραρε για το 2-0 στο 19', ενώ κλείδωσε ουσιαστικά το τρίποντο στο 23'. Πέρα από ελλιπείς ήταν και άτυχοι οι φιλοξενούμενοι, αφού μέχρι το ημίχρονο αναγκάστηκαν σε δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών, με τον έναν να είναι ο κίπερ Λάππας. Πολύ καλή μπάλα οι γηπεδούχοι στο πρώτο μισάωρο, κατέβασαν ρυθμούς στη συνέχεια, διατηρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πολλές οι αλλαγές στο ημίχρονο για τον Ισίδωρο Σταυριανό, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα ενόψει της τελικής ευθείας, η οποία έχει τρεις τελικούς στο πρωτάθλημα, αλλά και έναν για το Κύπελλο Αθηνών, στις 10 Απριλίου. Δίχως μεγάλη ένταση η επανάληψη, στο ρελαντί κατάφερε η προσφυγική ομάδα να βρει ακόμα τρία τέρματα, με τον Αντωνόπουλο (61') να σημειώνει χατ τρικ. Οι Σπυριδάκης (79') και Πατσατζόγλου (81') συμπλήρωσαν τα ονόματά τους στη λίστα των σκόρερ.

Διαιτητής ήταν ο Μαράνος με βοηθούς τους Βαμβακά και Λιαμπότη.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός) Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Γερόλυμος, Μπάστας, Αλέμης (46′ Πετράς), Κωνσταντίνου, Φερναντίνιο (46′ Σπυριδάκης), Τζαμάι (46′ Ντεμπά), Βεζυρτζόγλου ( 60′ Ταβάρες) Μαρίνου (46′ Πατσατζόγλου), Αντωνόπουλος.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάουρης) Λάππας (27' Βεζύρης), Δερμιτζάκης, Λαγοπάτης, Ζαχαρίου (55' Λιοσης), Χριστόπουλος, Αντωνοπουλος (46' Μπαρμπούλης), Μουστακόπουλος, Μουρελάτος, Τουφεξίδης, Βλαχάκης Ι (43' Παπαδόπουλος)., Κωνσταντινίδης (55' Βλαχακης Ε.) 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35