social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έδειξε χαρακτήρα ο Χαραυγιακός, 1-0 εκτός τον Πανιώνιο Καισαριανής

Έδειξε χαρακτήρα ο Χαραυγιακός, 1-0 εκτός τον Πανιώνιο Καισαριανής

«Έκλεισε» μία σύντομη αρνητική… παρένθεση ο Χαραυγιακός και επανήλθε στις επιτυχίες, «πιάνοντας» τον Φοίνικα Περιστερίου στη δεύτερη θέση και παραμένοντας σε επαφή με την κορυφή στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Νίκου, η ιστορική ομάδα πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Νήαρ Ηστ, επικρατώντας με 1-0 του Πανιώνιου Καισαριανής, που δεν μπόρεσε να ενισχύσει τη συγκομιδή του στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία.
Από το πρώτο ημίχρονο οι «νερατζούρι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ, με τον Γκούγκα να μην καταφέρνει σε δύο περιπτώσεις να βρει δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος ο Χαραυγιακός ενέτεινε την πίεσή του και έφτασε στο γκολ της νίκης στο 70ο λεπτό χάρη σε δυνατό σουτ του Νίκου από το ύψος του πέναλτι (0-1). Στο 80’ ο Γκούγκας δεν μπόρεσε από το ύψος ης μικρής περιοχής να «κλειδώσει» το «τρίποντο», με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 85’, όταν ο Τσακλάνος έπιασε το διαγώνιο σουτ, όμως ο γκολκίπερ Σταματόπουλος απέκρουσε σωτήρια. Οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μούστα με κόκκινη κάρτα στο 89’ για σκληρό μαρκάρισμα.
Διαιτητές: Νικολάου, Κατελανάκης-Κουλοσούσας
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Καββαδίας, Βουτζαλής (79’ Οικονομόπουλος), Μελιγός, Απέργης, Αϊβάζης, Διονυσόπουλος (79’ Πεμάι), Απ. Χατζηστεφάνου, Τσακλάνος, Ντόκος (86’ Καστρούνης), Μουχαμέτι (86’ Μούστα), Άγγ. Χατζηστεφάνου (57’ Κατωπόδης)
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αλέξης Μαντζούνης): Σταματόπουλος, Κουντουριώτης, Τσοντάκης, Μιχαηλίδης, Μουγιακάκος, Τουγουντζόγλου, Πάσα (90’ Τάφα), Ζαχαρόπουλος (65’ Ασβεστάς), Γκούγκας (83’ Κουζέλης), Νίκου, Χάσι (46’ Γκίκας).

(photo-στοιχεία αγώνα: Κώστας Αποστολόπουλος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35