social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ανάσανε» ο Νεοπεντελικός με «διπλό» στον Υμηττό (0-2)

«Ανάσανε» ο Νεοπεντελικός με «διπλό» στον Υμηττό (0-2)

Μετά από πέντε αγωνιστικές ο Νεοπεντελικός επέστρεψε στις νίκες και πήρε… βαθιά ανάσα στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία του στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Δ. Μαντούκα έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από το γήπεδο του Υμηττού, όπου για την 23η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 της ομώνυμης ομάδας.
Μόλις στο 15ο λεπτό ο Γκόνος αξιοποίησε πάσα του Δούβα και με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ έξι λεπτά αργότερα (21’) οι δύο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν ρόλους, με τον Γκόνο να πασάρει και τον Δούβα να εκτελεί για το 0-2.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 35ο λεπτό ο Γκόνος διέκοψε αντεπίθεση της ομάδας του με πολύ καλές προϋποθέσεις, όταν αντιλήφθηκε ότι αντίπαλος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο έδαφος με τραυματισμό.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πάλεψαν για να μπουν στο παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν κάποια από τις περιπτώσεις που έφεραν την μπάλα στην περιοχή του Τουλίτση. Διαιτητές: Κελεκίδης, Καφρίτσας-Καρράς
ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Κατσιαγιάννης, Αγγελής (48’ Τσιουτάκ), Κουφογιάννης, Λακόπουλος, Κίλιας, Κακούρης, Καλούμενος (42’ λ.τρ. Βούτας), Μοροσάνου, Μανούσος, Διακώννης (82’ Τσιρίκος), Μασκλαβάνος (69’ Ντάτσι)
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Μαντούκας): Τουλίτσης, Τσόγκας, Γκιωνάι (46’ Κανέλλος), Μεταξάς, Γκόφας, Βλάχος, Αναστασίου (69’ Ταουζής), Αναστασιάδης (83’ Μπεκιάρης), Δούβας (30’ λ.τρ. Παυλόπουλος), Γκόνος, Λυμπούσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35