social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καμία αλλαγή στην 4η θέση, «λευκή» ισοπαλία στο Άγιαξ Ταύρου-Αγία Ελεούσα

Καμία αλλαγή στην 4η θέση, «λευκή» ισοπαλία στο Άγιαξ Ταύρου-Αγία Ελεούσα

Στο… μηδέν έμειναν ο Άγιαξ Ταύρου και η Αγία Ελεούσα σε ένα κατάμεστο «Χάρης Παυλίδης», όπου το διακύβευμα ήταν η 4η θέση στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γιάννη Γαζή παραμένει εκεί με 46 βαθμούς έναντι 45 του συγκροτήματος του Νίκου Κουνάδη, δυο προπονητών, των οποίων οι ποδοσφαιρικές φιλοσοφίες διασταύρωσαν τα… ξίφη τους, ένταση και πάθος υπήρξαν στο έπακρο, όμως τα λάθη και τα λίγα ρίσκα δεν προσέφεραν γκολ, όπως συνέβη και στην Αγία Βαρβάρα στον πρώτο γύρο (ξανά είχαν μείνει στο 0-0).

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες ήταν πιο ενεργητικές και διεκδικητικές, με τον Βάσσο να τσιμπάει την μπάλα και να έχει δοκάρι έπειτα από πάσα του Γκαρδιακού στο 12’, ενώ στο 13’ ο Βλασερός από θέση… βολής δεν εκτέλεσε καλά ύστερα από γέμισμα του Μαρούση. Πολύ καλό σουτ του Μπαριάμι πέρασε εκτός στο 22’ και στο 25’ ο Ρούμπας διόρθωσε τη λάθος πάσα του, μαντεύοντας το καλό σουτ του Κωνσταντινίδη. Στο 44’ οι Καλαμάτας και Γκαρδιακός συγκρούστηκαν μετά το διώξιμο του παίκτη των «μπλε», οπότε χρειάστηκε η γιατρός να φροντίσει τον δεξιό μπακ των «κόκκινων». Επέστρεψε στο ματς και στο 66’ ανατράπηκε από τον Μαθιούδη -που είδε κίτρινη κάρτα- στα όρια της περιοχής, με τον Γιάννη Γαζή να ζητάει έντονα πέναλτι, όντας δίπλα στη δύσκολη φάση που ο διαιτητής Καρράς ζήτησε και τη γνώμη του βοηθού Μαμούνη. Στο 79’ ο Κωνσταντινίδης κυνήγησε το λάθος και λίγο έλειψε να νικήσει τον Ρούμπα σε τετ α τετ. Στα τελευταία δέκα λεπτά η Αγία Ελεούσα ήταν πιο «φρέσκια» λόγω των αλλαγών, όμως δεν είχε το καθαρό μυαλό γύρω από την περιοχή του ετοιμοπόλεμου Ρεντζέπη.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρράς, Μαμούνης-Παπαγεωργίου

 

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Ρεντζέπης, Καλαμάτας, Γαβαλάς, Μαρούσης, Αθανασίου, Παπαευθυμίου, Κωνσταντινίδης, Μαυροβουνιώτης, Βλασερός, Δρίκος (76’ Φιλιππάτος), Τσοπανάκος (76’ Κολιός).

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ρούμπας, Δαρδανός (46’ Καραδήμας), Μπίκος, Μίχας, Μαθιούδης, Κατσικογιάννης (74’ Τεπετίδης), Γκαρδιακός, Παπαδόπουλος Ι. (69’ Παπαδόπουλος Κ.), Βάσσος (54’ Κοπανάς), Γκουτίδης, Μπαριάμι (74’ Χατζηροδίτης).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35