social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λάμπρου: Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα

Λάμπρου: Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα

Η αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλείου σημειώθηκε την ίδια χρονική -με όρους αγωνιστικών- στιγμή κατά την οποία πέρσι αποδεχόταν την πρόσκληση και έβγαινε μπροστά για να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή της στην Α' ΕΠΣΑ.

Κοινό σημείο των δύο σεζόν είναι ότι πέτυχε τον στόχο κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και με συσχετισμούς κάθε άλλο παρά ευνοϊκούς.

Φέτος, ο Χρήστος Λάμπρου κλήθηκε να φέρει εις πέρας το έργο που ανέλαβε, έχοντας διαθέσιμο μέσα στη σεζόν περίπου το μισό από το δυναμικό στο οποίο υπολόγιζε με την έναρξη του Πρωταθλήματος: έξι ποδοσφαιριστές είχαν αποχωρήσει ήδη μέχρι τον Ιανουάριο (ο ακραίος επιθετικός Δημοσθένης Καζέρος, ο ακραίος αμυντικός Νίκος Βλαχόπουλος, ο ακραίος επιθετικός Θοδωρής Παπαγεωργίου, ο ακραίος αμυντικός Χάρης Χαβενετίδης, ο ακραίος αμυντικός Γιώργος Χριστόπουλος και ο μέσος Γιάννης Παπαδόπουλος), άλλοι τέσσερις μπήκαν στα... πιτς λόγω τραυματισμών (ο κεντρικός αμυντικός Σταμάτης Γεωργόπουλος, ο επιθετικός Βασίλης Σταυρογιάννης, ο ακραίος επιθετικός Γιώργος Μπότης και ο αμυντικός Γιώργος Ράπτης), ενώ ακόμη ένας (ο μέσος Θάνος Καριατλής) απουσίασε για πολλές αγωνιστικές λόγω τιμωρίας).

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του, ο έμπειρος προπονητής απέφυγε να μιλήσει για την απόφαση της διοίκησης και για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την έκβαση. Στη δήλωσή του αρκέστηκε απλώς να υπογραμμίσει τα παραπάτω: «Σέβομαι την απόφαση του οργανισμού και των μελών της ΑΕ Ηρακλείου. Εύχομαι σε όλους υγεία και τα καλύτερα για τη συνέχεια. Θα ήθελα, όμως, να ευχαριστήσω τους πραγματικούς πρωταγωνιστές σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε, με πολλή σύνεση και σκληρή δουλειά, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου, Δημήτρη Αποστόλου, τον μασέρ Βασίλη Μπουζούκο, τον γυμναστή τερματοφυλάκων Ανδρέα Αρχοντάκη και τον γυμναστή αποκατάστασης, Νίκο Αυγουστάτο. Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, διότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για αυτή την ομάδα και πέρσι και φέτος».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35