social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

A' ΕΠΣΑ-2ος όμιλος: Δέκα ομάδες σε εγρήγορση!

A' ΕΠΣΑ-2ος όμιλος: Δέκα ομάδες σε εγρήγορση!

Οι φίλοι του αθηναϊκού ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσαν να προσδοκούν σε καλύτερο φινάλε από αυτό που διαδραματίζεται στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ.

Δύο ομάδες διεκδικούν... σώμα με σώμα την προοπτική της ανόδου και άλλες... οκτώ (!) παλεύουν για τη σωτηρία τους. Η πρωτοπόρος Νέα Ιωνία πάει σήμερα στο Χαλάνδρι για να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε... δις πρωταθλητή τα προηγούμενα χρόνια και την ίδια ώρα η Διάνα Ηλιούπολης που ακολουθεί θα παίζει μόνο για το «τρίποντο» απέναντι στο Ηράκλειο που χρειάζεται ακόμη έναν βαθμό για να μην δει την εξασφάλιση της σωτηρίας του να μετατίθεται στις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Σφοδρές, όμως, είναι και οι υπόλοιπες μάχες, με τα βλέμματα να επικεντρώνονται κυρίως σε δύο γήπεδα: σε αυτό του κ. Χαλανδρίου όπου ο Απόλλων υποδέχεται σήμερα τους Αγ. Αναργύρους και στο «Σ. Αγγελόπουλος» όπου η Δάφνη Π. Φαλήρου αντιμετωπίζει τη Δόξα Βύρωνος. Είναι παιχνίδια μεταξύ ομάδων που είτε λίγο είτε πολύ νιώθουν τον κίνδυνο του υποβιβασμού να έχει πλησιάσει.

Ο Αθηναϊκός θέλει μόνο νίκη απέναντι στο -βαθμολογικά άνετο- Παλαιό Φάληρο και με αυτήν θα εξασφαλίσει την παραμονή του στην Κατηγορία, «άλμα» θα κάνει ο Άγιος Ιερόθεος αν περάσει από την Πεύκη, ενώ έχουν απόλυτη ανάγκη από βαθμό ή βαθμούς τα Μελίσσια ως φιλοξενούμενατ της Αγίας Ελεούσας.

Στο... αδιάφορο βαθμολογικά ματς της αγωνιστικής τα Σούρμενα θα υποδεχθούν αύριο τον Άγιαξ Ταύρου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ:

a2.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35