social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σώθηκε ο Αθηναϊκός, 2-1 με ανατροπή το Παλαιό Φάληρο

Σώθηκε ο Αθηναϊκός, 2-1 με ανατροπή το Παλαιό Φάληρο

Εξαργύρωσε το εισιτήριο της παραμονής στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών ο Αθηναϊκός που επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Παλαιού Φαλήρου στην Εργάνη.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οι λόρδοι μετά από μια δύσκολη σεζόν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο της, σκορπώντας την ικανοποίηση στο στρατόπεδο του συλλόγου.

Από την άλλη το Παλαιο Φάληρο έδωσε και πάλι την ευκαιρία σε νέους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής αφού το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, και αυτό αποδεικνύει την ποιότητα της διοίκησης να δίνει χώρο και χρόνο σε νέα παιδιά που προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα. Στο 20 'ο Αρβανίτης έκανε το 0-1,με τον Χαλούβα στο 50' και τον Σέχι στο 52' να πετυχαίνουν τα νικητήρια γκολ των γηπεδούχων.

Άριστη διαιτησία του Μπαλογιάννη που είχε για άξιους συμπαραστάτες τους Μαρκαντωνάτο και Μεντζελόπουλο.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στέργιος Μαστρογιάννης) Σαμιώτης, Μπαλίου (46' Ταρσαναλής), Ντούρος (46 Σεχι), Ντοβίνος, Τσάκος, Κατσαούνος, Χαλούβας, Κατσούδας (83' Μουρελάτος), Μανιάτης (67' Θανόπουλος), Λάιος (83' Ρέππας), Καραμάνος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Μπάμπης Σούρδης) Μεσσήνης, Κολεύρης (65 Λιόνης), Χαραλαμπίδης, Αφράτης, Λένγκα (52 Δαμος), Δαφερέρας (46' Παπαδόπουλος), Ανδρέου (73' Φεντόροφ), Παπαδήμας, Αρβανίτης, Αγκόλι (52' Ποζίδης), Βάιας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35