social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Επέστρεψε» ο Φοίνικας Περιστερίου, 2-0 την Κοψαχείλα

«Επέστρεψε» ο Φοίνικας Περιστερίου, 2-0 την Κοψαχείλα

Μετά από τρεις αγωνιστικές στις οποίες είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία, ο Φοίνικας Περιστερίου επέστρεψε στις νίκες και έπιασε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ τα Βριλήσσια, που αγωνίζονται αύριο (7/4) στη Χρυσούπολη.

Η ομάδα του Γ. Μαχειμάρη υποδέχθηκε στο στάδιο της Χωράφας την Κοψαχείλα, της οποίας επικράτησε με 2-0, σε ένα κομβικής σημασίας ματς για λόγους βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό χάρη σε προβολή του Νίτσογλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα (1-0), ενώ στο 57' έφτασαν στο 2-0 με κοντινό πλασέ του Μαρκαντωνάτου. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι από πλευράς Κοψαχείλας υπήρξαν διαμαρτυρίες στο δεύτερο γκολ, με τους ανθρώπους να υποστηρίζουν πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Διαιτητές: Μητροφάνης, Αναστασόπουλος-Γεωργακόπουλος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Διονυσόπουλος, Νίτσογλου (90' Καραγεώργος), Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Ηλιόπουλος (46' Κορδάς), Μαρκαντωνάτος, Λαγός (90' Κορωνιός), Αθανασάκης (81' Καλογρίδης)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Παπαδόπουλος, Μαύρος, Ντούνης, Κωστής, Κουκούλας (48' Δεμερτζής), Γούλας, Α. Βεϊζάι, Οντάτζης (70' Μπαξεβανίδης), Καφετζής, Φ. Βεϊζάι, Ασημακόπουλος

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35