social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθιος» στη Ν. Ιωνία ο Άτλας Κυψέλης, 1-1 με Ελευθερούπολη

«Όρθιος» στη Ν. Ιωνία ο Άτλας Κυψέλης, 1-1 με Ελευθερούπολη

Δείχνει χαρακτήρα ο Άτλας Κυψέλης σε μία κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος και προσθέτει πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του.

Στο δημοτικό στάδιο της Ν. Ιωνίας η ομάδα του Δ. Σλεποκούροβ απέσπασε το ισόπαλο 1-1 από την Ελευθερούπολη, που μόνο εξασφαλισμένη δεν μπορεί να νιώθει στην Κατηγορία.

Το ματς ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Τραϊκόπουλος σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για το 1-0 και δύο λεπτά μετά (6') ο Τσαλαβούτας με πλασέ μετά από πάσα του Μαρμαρά στην «πλάτη» της άμυνας ισοφάρισε σε 1-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη, διπλή ευκαιρία για την ανατροπή. Ήταν το 48' όταν από πλάγια θέση, αλλά από κοντινή απόσταση, ο Νάση είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε. Στη συνέχεια της φάσης, ο γκολκίπερ Κολονέλος απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Οχούνγιου που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση!

Διαιτητές: Κασίδης, Κοντογιάννης-Μαλανδράκης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Καρυπίδης, Τραϊκόπουλος, Ψυλλάκης, Χαλκιαδάκης, Χούσος (87' Τουρίκης), Μεσάκου, Καντελμίδης, Γεωργίου, Μπονγκουέ, Σερδενές, Παναγόπουλος (87' Φλώρος)

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Κοντουράς, Κόστα, Αποστολάκης (78' Τσιτσόπουλος), Λιβάνιος, Μαρμαράς, Κοσμίδης, Οχούνγιου, Τσαλαβούτας, Κώης (57' Κώτσης), Καβαλιέρης, Νάση (57' Στραβοκέφαλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35