social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόνοι ξανά στην κορυφή οι Λύκοι Χαϊδαρίου, 2-1 την Ανθούπολη

Μόνοι ξανά στην κορυφή οι Λύκοι Χαϊδαρίου, 2-1 την Ανθούπολη

Μία εβδομάδα μοιράστηκαν την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ οι Λύκοι Χαϊδαρίου και επανήλθαν στη... μοναξιά τους!

Η ομάδα του Δ. Κοσμά κατέβαλε με 2-1 τη μαχητική Ανθούπολη και άφησε πίσω την Κηπούπολη, που την ίδια ώρα υποχρεωνόταν σε απώλεια από τον Αστέρα Γλυφάδας.

Η ιστορία του αγώνα που έγινε στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μπόγκος άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), όμως στο 22' ο Τσαγιάννης με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, λίγο πριν την ανάπαυλα, να πάρουν πάλι «κεφάλι» στο σκορ, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Ασκοτίρης εκτέλεσε φάουλ και ο Ταρούσα με κεφαλιά πέτυχε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος οι Περιστεριώτες πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έψαξαν τους τρόπους για την ισοφάριση, όμως οι Λύκοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους αποτέλεσμα, έκλεισαν τους χώρους και κράτησαν το 2-1.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Κούλης-Συνεφιάς

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Δημήτρης Κοσμάς): Παρασκευόπουλος, Μπαγιαρτάκης, Λώλος, Τσατσαλίδης, Μπούσκος, Ταρούσα, Χατζηκωνσταντίνου (68' λ.τρ. Λάλλος), Ασκοτίρης, Μπόγκος (55' Περλέσι), Παναγόπουλος, Παπαδάκης (40' λ.τρ. Χλωρός)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Τζαβέλας): Δρίβας, Μπαγιετάκος (85' Κακιώρης), Διονάτος, Πάσσαρης, Λάσκαρης, Αρβανίτης (85' Μακρής), Ντούρο (55' Ζαχαριάς), Λαϊνάς (85' Καλογερόπουλος), Τζαμαλής, Τσαγιάννης, Κατής (46' Κυριαζής).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35