social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκαρφαλώνει» ο Παπάγος, απειλείται η Ιεράπολη (0-2)

«Σκαρφαλώνει» ο Παπάγος, απειλείται η Ιεράπολη (0-2)

Πέρασε και από το ΔΑΚ Αιγάλεω ο Παπάγος και ανέβηκε στην έκτη θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Ντόκου επικράτησε με 2-0 της Ιεράπολης για την 24η αγωνιστική, αφήνοντας την αντίπαλό της σε κατάσταση πίεσης.

Στο 30ο λεπτό ο Μπράτσος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 93' Μυλωνάς με πλασέ σε τετ α τετ με τον Μανωλίκα διαμόρφωσε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έψαξαν την ισοφάριση, έχοντας μάλιστα μία περίπτωση όπου δεν μέτρησε γκολ του Ασημακούλα με πλασέ από πλάγια θέση, μετά από υπόδειξη του βοηθού Ζήση για οφσάιντ.

Διαιτητές: Μαραθωνίτης, Παπαγεωργίου-Ζήσης

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανωλίκας, Γιαννούλης, Γριμάνης, Βιτουλαδίτης, Φατούρος (65' Αλευράς), Πατσιαμάνης (55' Βέρρας), Διαμαντόπουλος (65' Μπιάζης), Μανταζίν (75' Ανδρονιώτης), Ασημακούλας, Μουσκάτ (46' Καραγεώργος), Χαρίτος

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Λάγιος, Κώτης (52' Νούτσος), Γύπαρης (68' Λύρος), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κασνέτση (52' Μπάμη), Μπράτσος (77' Μυλωνάς), Φατούρος, Δρυμωνίτης (68' Παπαναστασίου), Μεσίνι, Κουλούρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35