social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» η Λαύρα, πολύτιμο βαθμό ο Ερμής (1-1)

«Σκόνταψε» η Λαύρα, πολύτιμο βαθμό ο Ερμής (1-1)

Σε ένα ματς με υψηλό αγωνιστικό κίνητρο ο Ερμής Ηρακλείου και η Λαύρα Αργυρούπολης έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για την 24η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι πρόσθεσαν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή τους, στην προσπάθεια που καταβάλουν για τη σωτηρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν έδαφος στην κούρσα ανόδου.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, ο Ερμής πήρε το προβάδισμα στο 61ο λεπτό, όταν σε λάθος στην άμυνα ο Τζούστας «τσίμπησε» την μπάλα προ του Τσιώση και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Η Λαύρα ενέτεινε την πίεσή της και ισοφάρισε στο 73' με κεφαλιά του Κοκοβίδη μετά από σέντρα του Φωτουλάκη (1-1). Στη συνέχεια, η ομάδα του Γ. Χατζηράπτη έψαξε το νικητήριο γκολ και, μάλιστα, είχε δύο δοκάρια με σουτ του Φωτουλάκη στο 77' και με κεφαλιά του Βουλτσίδη στο 82', όμως ο στόχος δεν επιτεύχθηκε.

Διαιτητές: Σύψας, Γαλάνης-Γκούντας

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιώργος Λιάπης): Τάρλας, Δούφας, Ουρούτσι, Αθανασίου, Παππάς, Γλαντζίνας, Τζούστας (76' Γιατατζίδης), Κολονιώτης (51' Καραΐνδρος), Προμπονάς (71' Βιδάκης), Βασιλός (76' Γιαννίκος), Ζομπαΐδης

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Τσιώσης, Φωτουλάκης, Μυλωνίδης (62' Κοκοβίδης), Τσαπατσάρης, Ασωνίτης, Αλεξίου, Ηλιόπουλος, Καρκάνης (62' Μαυρόπουλος), Βουλτσίδης, Πολυμερόπουλος, Λιάπας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35