social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Τα... βλέμματα σε τέσσερα γήπεδα

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Τα... βλέμματα σε τέσσερα γήπεδα

Δύο «στροφές» πριν το φινάλε της κούρσας στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ μία σειρά από πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει στον 1ο όμιλο.

Εδώ και πολλές αγωνιστικές ο Αστέρας Καισαριανής έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση, τον Άγιο Θωμά θα ακολουθήσουν στη Β' Κατηγορία η Αθηναΐδα και η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, ενώ η μάχη πλέον δίνεται για την αποφυγή της 13ης θέσης που πιθανόν να μην αποδειχθεί ασφαλής.

Εκεί βρίσκεται ο Ολυμπιακός Λιοσίων που υποδέχεται τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης και σίγουρα «καίγεται» περισσότερο για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Πανερυθραϊκός έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στο γήπεδο Νήαρ Ηστ απέναντι στον Πρωταθλητή Αστέρα, ο Ήφαιστος είναι το φαβορί στη δική του αναμέτρηση με τη Θύελλα, ενώ ο ΑΟ Περιστερίου πάει για ένα καλό αποτέλεσμα στον Άγ. Δημήτριο.

Αγωνιστικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση του Κένταυρου Βριλησσίων με τον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ φαβορί είναι αν και φιλοξενούμενοι ο Χολαργός στον Άγ. Θωμά και οι Τράχωνες κόντρα στην Αθηναΐδα. Τέλος, ο Άρης Καλαμακίου υποδέχεται τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη και θέλει νίκη στην προσπάθειά του για πλασάρισμα στην πεντάδα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο:

a1.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35