social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Άγιος Δημήτριος 3-0 το Περιστέρι που... έμπλεξε!

Ο Άγιος Δημήτριος 3-0 το Περιστέρι που... έμπλεξε!

Συνεχίζει το εντυπωσιακό του σερί ο Άγιος Δημήτριος, επιβλήθηκε με 3-0 του Α.Ο. Περιστερίου, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Δικαιούταν κάτι παραπάνω οι... αγχωμένοι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έμπλεξαν.

"Άρωμα" Βραζιλίας στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Λεονάρντο με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ στο 19'. Κομβική η συμβολή του σε φάση του Περιστερίου στο 35', καθώς έσωσε γκολ σχεδόν πάνω στη γραμμή. Μάλιστα, 2' αργότερα, ο Άγιος Δημήτριος διπλασίασε το προβάδισμα, ύστερα από μακρινό συρτό σουτ του Κασπίρη. Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε το ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0. Υπό το άγχος του αποτελέσματος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαν δοκάρι στο 48'. Από εκεί και πέρα, όσο και να προσπάθησαν, δεν βρήκαν πολλούς διαδρόμους προς την εστία του Κόρδα. Οι γηπεδούχοι απαλλαγμένοι από τη βαθμολογική πίεση έβγαλαν φάσεις, τελικά ο Βλάμης, στο 77', διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Πλέον, η ομάδα του Περιστερίου θα διεκδικήσει την οριστική παραμονή του την τελευταία αγωνιστική, εντός, στην κόντρα με τον βαθμολογικά αδιάφορο Άρη Καλαμακίου.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης με βοηθούς τους Μαραθωνίτη και Καράμπελα.

ΑΓΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου) Κορδάς, Κοζάκης, Τζινευράκης (56' Κοτσοβός), Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης (73' Νομικός), Βλάμης, Βαφειάδης (73' Πλατέλλας), Κασπίρης (80' Ντάφλας), Ερμάλ (56' Μιτσάνι).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σασσαλος) Κουσίδης, Θεοδωρόπουλος (46' Παπάς), Χαραλαμπόπουλος, Μπούζας, Δρουγουνάκης, Κωτσοβος, Δημητρίου (80' Μωυσιδης), Ζαφειράτος, Ριζβάνι (70' Μιράκα), Λαγός (70' Κωνσταντινίδης), Γεωργακόπουλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35