social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλησιάζει ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 3-0 στη Γλυφάδα τον Αστέρα

Πλησιάζει ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 3-0 στη Γλυφάδα τον Αστέρα

Πέρασε από το γήπεδο της Τερψιθέας ο Ατρόμητος Χαλανδρίου και πλησίασε ακόμη περισσότερο τις προνομιούχες θέσεις στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, μετά και τα «στραβοπατήματα» των Λύκων Χαϊδαρίου και της Κηπούπολης.

Η ομάδα του Η. Μπλάνα επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Γλυφάδας, που από την πλευρά του παραμένει σε... επιφυλακή.

Στο 27' ο Αναγνώστου «έκλεψε» την μπάλα στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ σημείωσε το 0-1, ενώ στο 45' ο Σταφυλοπάτης πέτυχε με σουτ ένα σημαντικό γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα για το 0-2. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, είχαν κάποιες ευκαιρίες για να το πετύχουν, όμως δεν τα κατάφεραν. Αντιθέτως, στο 83ο λεπτό δέχθηκαν και τρίτο «πλήγμα, με τον Αναγνώστου να γράφει το 0-3 με χτύπημα πέναλτι.

Διαιτητές: Θώμογλου, Σπυρόπουλος-Μπάγιας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦ. (Νίκος Τσαμπίρας): Σκρίνος, Τριανταφυλλάκης (75' Βιτωράτος), Νικολόπουλος (46' Μπακαλιάνος), Χρ. Μπαλαφούτης (85' Καραβίδας), Μαντικόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καραφωτιάς, Παπακωνσταντίνου, Α. Μπαλαφούτης, Χρυσικός, Καλαντζής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Νάρια, Παππάς, Κατσαρώνης (63' Κρασώνης), Αφεντουλίδης (86' Αγγελάκης), Παπάζογλου, Καστριότι, Σταφυλοπάτης (76' Γιανταμίδης), Τουμαζάτος, Αναγνώστου, Χονδρογιάννης (86' Κόττας), Ταμπάκος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35