social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό σωτηρίας στο Ίλιον ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης Ι Δυσκολεύει η κατάσταση για τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Βαθμό σωτηρίας στο Ίλιον ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης Ι Δυσκολεύει η κατάσταση για τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Τον βαθμό που έψαχνε βρήκε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης στο Ίλιον που έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Λιοσίων παραμένοντας στην κατηγορία.

Αντίθετα, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αγωνία... μπαράζ αφού φιγουράρουν στην 13η θέση.

Πλέον ο Ολυμπιακός Λιοσίων την τελευταία αγωνιστική ελπίζει στο... διπλό του Άρη Καλαμακίου στο Περιστέρι με τον Όμιλο και να κερδίσει εκείνος με τη σειρά του στο Χολαργό ώστε η αγωνία του μετατεθεί προς τα μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων αφού με το συγκεκριμένο ενδεχόμενο τερματίζει στην 12η θέση.

Θυμίζουμε ότι στην ισοβαθμία Περιστερίου Ολυμπιακού Λιοσίων υπερέχει η ομάδα του κ. Σάσσαλου.

Στο σημερινό ματς έλειψε το γκολ με τον Καλκανάκου στο 73' να έχει δοκάρι σε τετ α τετ. Στην τελευταία φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι φώναξαν για έμμεσο θεωρώντας ότι αντίπαλος αμυντικός ηθελημένα γύρισε τη μπάλα στον τερματοφύλακα, Χριστοδουλίδη που μπλόκαρε όμως ο διαιτητής Πατεράκης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

Διαιτητής ήταν Πατεράκης με βοηθούς τους Καπετανάκη και Βαμβακά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Αλέξης Γκλεγκλές) Ανδρεουσόπουλος, Παναγιωτίδης (42' λ.τρ. Μπιμάι), Λευκαδίτης (46' Καλκανάκος), Βασιλάκος, Τσάτσα, Νίκολι, Ζέρβας, Γανωτης, Γιαννακόπουλος (83' Μανουσάκης), Ρίζος, Κούστας.

ΑΤΡ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης) Χριστοδουλίδης, Αποστόλου, Τσάκωνας, Φάκης, Κομιώτης, Δούκας (76' Ζαγαρέλος), Μάρκου (74' Δήμου), Γαντζούλας (76' Καραβίδας), Μπάμπουλας (67' Ζέρβας), Σιδηρόπουλος, Μπούντρας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35