social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καματερό: Με το... πόδι στο γκάζι για την άνοδο!

Καματερό: Με το... πόδι στο γκάζι για την άνοδο!

Όταν στις 25 Φεβρουαρίου ο Διαγόρας Αιγάλεω περνούσε νικηφόρα -και- από το Καματερό, οι πιο... ανυπόμονοι έσπευδαν να αναζητήσουν τον... δεύτερο που θα έπαιρνε την άνοδο στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου μέσα από τον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά. Μεταξύ αυτών είναι και το «πλασάρισμα» του Καματερού στο γκρουπ των διεκδικητών μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στην κατάταξη! Η ομάδα των δυτικών προαστίων πραγματοποιεί σταθερά ανοδική πορεία τις τελευταίες 6 αγωνιστικές στις οποίες μετρά ισάριθμες νίκες, έχοντας φτάσει πλέον να «φλερτάρει» ανοιχτά τουλάχιστον με τα μπαράζ της 2ης και 3ης θέσης! Σε αυτό το διάστημα, μάλιστα, ο συντελεστής τερμάτων έχει διαμορφωθεί σε 15-2 γκολ, γεγονός που φανερώνει πως το σύνολο που έχει «χτίσει» ο Γιώργος Τζώτζης και οι συνεργάτες του σπάνια δέχεται γκολ! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στον όμιλο, μετά τον Αττικό.

Εξίσου ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι η ομάδα του Καματερού προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες μακριά από την έδρα του, ενώ το Σάββατο (20/4) θα πάει στην Αργυρούπολη να αντιμετωπίσει τη Λαύρα με σκοπό αφενός να διευρύνει το σερί του, αφετέρου να αυξήσει τις πιθανότητές του, εφόσον ευνοήσουν και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αναμετρήσεων της 26ης αγωνιστικής.

Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ το Καματερό διεκδικεί επί ίσοις όροις, πλέον, την επάνοδό του στην Α' Κατηγορία!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35