social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χορταστικό» ματς στη Ριζούπολη, στο 2-2 ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη και ο Κένταυρος - Αγωνία για Γκέζο

«Χορταστικό» ματς στη Ριζούπολη, στο 2-2 ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη και ο Κένταυρος - Αγωνία για Γκέζο

Δίχως το βαθμολογικό άγχος, καμία σκοπιμότητα και «νεανικό αέρα», ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη και ο Κένταυρος έκλεισαν τη χρόνια με το χορταστικό 2-2 στο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης που γέμισε από περίπου 250 φίλους του αθλήματος και των πρωταγωνιστών του!

Δεύτερη θέση και 62 βαθμούς για το συγκρότημα του Κώστα Ρούπτσου που παραδίδει τα «σκήπτρα» του πάγκου στον Κωστή Σπύρου, ενώ οι «κυανόλευκοι» στην 1η τους σεζόν στην Α’ ΕΠΣΑ εντυπωσίασαν το αθηναϊκό κοινό παρά το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, τερματίζοντας στην 6η θέση με 42 πόντους «παρέα» με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 5’ ο Νικοπολίδης σταμάτησε τον Καλομοίρη σε σπουδαίο τετ α τετ. Ο Αλεξανδράκης ήταν η κυρία απειλή του συλλόγου των Βριλησσίων και στο 21’ «κέρδισε» το πέναλτι από τον Βλαχονικολέα, ώστε να γράψει το 0-1 από την «άσπρη βούλα». Στο 26’ ο Λιαπίδης και στο 31’ ο Κιρτζιαλίδης «άγγιξαν» το γκολ, όμως πιο κοντά έφθασε ο Τσαντήλας στο 37’ σε μεγάλο τετ α τετ έπειτα από κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου. Το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αλλά οι παίκτες του Μάρκου Μαυρομάτη πάτησαν καλύτερα στο β’ μέρος και «τουμπάραν» την κατάσταση.

 

Ο Βλαχονικολέας βρήκε τον Κιρτζιαλίδη και εκείνος με ένα σλάλομ ισοφάρισε σε 1-1 στο 53’, ξεσηκώνοντας τον κόσμο, όμως στο 58’ αποχώρησε με ενοχλήσεις. Η σειρά του Μιχαλόπουλου στο 57’ να νικηθεί από τον Ευφραιμίδη σε νέο μεγάλο τετ α τετ και στο 60’ ο Καλομοίρης αξιοποίησε ιδανικά με το κεφάλι τη σέντρα του Βλαχονικολέα για το 2-1 που λίγο έλειψε να γίνει 3-1 στο 63’ από τον Πετανάι. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση (2-2) στο 72’ χάρη στην κεφαλιά του Κερασίδη στο κόρνερ του Φελέκη.

 

Ο ρυθμός δεν έπεσε, φυσιολογικά και στο 76’ ο Δούρος έφθασε κοντά στο γκολ μετά από το κόρνερ του Χρήστου και στο 79’ ο Μάλκο νικήθηκε από τον Νικοπολίδη, κρατώντας το 2-2 παρά την πίεση του Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνης. Αποκορύφωμα στο 90’ το πλασέ του Πετανάι που βρήκε το εξωτερικό μέρος των διχτυών, στην κορυφαία χαμένη στιγμή του ματς, το οποίο ολοκληρώθηκε με μια άσχημη εξέλιξη στο 90+2’, καθώς ο Γκέζος δεν πάτησε καλά σε ανύποπτο σημείο και θα πρέπει να κάνει μαγνητική για πιθανή ζημιά στο γόνατο…

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαλανδράκης Γ., Αναστασόπουλος-Τσιγγέλης Α. - Κούλης Δ.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘ./ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης): Ευφραιμίδης, Βλαχονικολέας, Τσαλέρας (66’ Στάφα), Ασημακόπουλος, Χασκής, Μάλκο, Κιρτζιαλίδης (58’ λ.τρ. Δούρος), Χρήστου, Δημητρόπουλος (73’ Μπούση), Πετανάι, Καλομοίρης.

 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Νικοπολίδης, Σαχσανίδης, Χαλκιόπουλος, Λιαπίδης (63’ Δήμος), Κεραμάς, Φελέκης, Μανίκας Ν., Κερασίδης, Τσαντήλας (63’ Καβαλάρης), Μιχαλόπουλος (63’ Γκέζος, 90+2’ λ.τρ. Κάρλος), Αλεξανδράκης (90+2’ Παπαδάτος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35