social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό»... εξάποντο η Κορωνίδα στον Βύρωνα (0-1)

«Διπλό»... εξάποντο η Κορωνίδα στον Βύρωνα (0-1)

Νίκη που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί ως η πιο σημαντική της χρονιάς πέτυχε η Κορωνίδα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και έκανε... άλμα για την παραμονή της στην Κατηγορία.

Η ομάδα του Π. Πάτσιου απέδρασε με το «τρίποντο» από το γήπεδο της Εργάνης, καθώς επικράτησε με 1-0 του Βύρωνα που νιώθει την απειλή του υποβιβασμού να πλησιάζει αισθητά!

Το «χρυσό» γκολ για τους κόκκινους σημειώθηκε στο 36ο λεπτό, όταν ο Κοτόβ πέρασε παράλληλη πάσα στον Κορρέ και εκείνος με πλασέ σκόραρε για το 0-1. Στο δεύτερο μέρος οι κυανέρυθροι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν κάποιες καλές στιγμές για να την πετύχουν, όμως το γκολ δεν ήρθε και μοιραία γνώρισαν μία επώδυνη ήττα.

Διαιτητές: Νικολάου, Κουκόπουλος-Γεωργακόπουλος

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Γιώργος Ζουμπουνέλης): Βιδιαδάκης, Λιάτσος, Στροφύλλας (46' Ντζιμάνης), Πουρνάρας, Παππάς, Καρδαμίτσης, Δημάκης, Τρυφέρης (68' καρασπύρος) Σταυρακάκης, Λαζάρου (46' Γαλάνης), Ιωακειμίδης (68' Θεοδώρου

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Σουατζόγλου, Κορρές, Μπρούμας, Καράμπελας (15' λ.τρ. Ντόγια), Κουτσουβέλης, Παπαδέλης, Καραγιαννάκης (89' Καραγιάννης), Παπαδάκης (71' Μαύρος), Κοτόβ (82' λ.τρ. Ιακωβίδης), Τσελέντης (71' Σκέμπι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35