social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλησίασε κι άλλο ο ΠΟ Ψυχικού με «διπλό» στους Αγ. Αναργύρους (2-1 την Ελπίδα)

Πλησίασε κι άλλο ο ΠΟ Ψυχικού με «διπλό» στους Αγ. Αναργύρους (2-1 την Ελπίδα)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΠΟ Ψυχικού και πλησίασε ακόμη περισσότερο στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου, εκμεταλλευόμενος τη χθεσινή (20/4) ήττα του Διαγόρα Αιγάλεω.

Οι πράσινοι πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο Αγ. Αναργύρων, όπου επικράτησαν με 2-1 της Ελπίδας, που έμεινε με τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Μαχαίρα και των συνεργατών του, Τσολακίδη και Ισσά.

Μόλις στο 2ο λεπτό, Μαχαίρας και Τσολακίδης υπέδειξαν πέναλτι σε διεκδίκηση του Κουνάδη με τον Ρίζο, το οποίο οι γηπεδούχοι χαρακτηρίζουν επιεικώς αμφισβητούμενο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σπυριδάκης, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η απάντηση της Ελπίδας ήταν άμεση, αφού στο 8' ο Λάνη εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ έξω από την περιοχή, βρήκε τον Παππά ο οποίος με προβολή έγραψε το 1-1. Στο 28' ο Λάνη σούταρε με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 35' στην τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου μέρους, ο Μάρκου νίκησε στο τετ α τετ τον Γεντίκη.

Στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σπυρόπουλος έπιασε από κοντά την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Στο 70' ο Ρίζος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Μάρκου απέκρουσε και η μπάλα στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι. Στο 79' ο τερματοφύλακας της Ελπίδας δεν υπολόγισε καλά μια σέντρα από τα αριστερά, του έφυγε η μπάλα και από κοντά ο νεαρός Κώτης πέτυχε το 1-2!

Δύο λεπτά αργότερα (81') οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Κουνάδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στα τελευταία λεπτά η Ελπίδα ανέβηκε στο γήπεδο, έψαξε την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Προς το τέλος του αγώνα, έπειτα από ένα σκληρό φάουλ του Λάνη, υπήρξε ένταση μεταξύ ανθρώπων των δύο πάγκων, ενώ αρκετοί από εκείνον του ΠΟΨ κινήθηκαν προς τον πάγκο της Ελπίδας.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Τσολακίδης-Ισσά

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Χρ. Μάρκου, Κοτσίνης, Γιαμαρέλος (75' Κάβουρας), Παππάς, Κουνάδης, Π. Σπυρόπουλος, Κίτσος, Κασνέτσι (52' Αλ. Μάρκου), Τσοχαντάρης, Λάνη, Ζενουνλλάρι

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Σπανός, Ηλιακίδης, Τσελίκας, Κούκος (65' Τσίκος), Τρυφωνίδης, Γεντίκης (71' Κώτης), Ρίζος (83' Μακρίδης), Γραμμένος, Σπυριδάκης, Μαραβελάκης, Σανιάνγκ.

(Στοιχεία αγώνα-photo: Σωτήρης Νικητάκης, υπεύθυνος Τύπου ΑΟ Ελπίδα Αγ. Αναργύρων)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35