social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κλειδώνει» τη σωτηρία ο Πανιώνιος Καισαριανής, συνεχίζει τη μάχη ο Αστέρας Εξαρχείων (2-2)

«Κλειδώνει» τη σωτηρία ο Πανιώνιος Καισαριανής, συνεχίζει τη μάχη ο Αστέρας Εξαρχείων (2-2)

Ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας» ο Αστέρας Εξαρχείων και ο Πανιώνιος Καισαριανής έμειναν στο ισόπαλο 2-2 για την 26η αγωνιστική.

Οι κυανέρυθροι «τσίμπησαν» πολύτιμο βαθμό στις καθυστερήσεις του αγώνα, στερώντας παράλληλα δύο βαθμούς από τον αντίπαλο και μαζί τη δυνατότητα να πλησιάσει περισσότερο τις θέσεις της σωτηρίας.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 64ο λεπτό με πλασέ του Φωτιάδη (1-0), για να έρθει η ισοφάριση επτά λεπτά αργότερα (71') από σουτ του Τσακλάνου (1-1). Οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα στο 78' λόγω αποβολής του Μότσκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, παρ' όλα αυτά πήραν πάλι «κεφάλι» στο σκορ στο 85', ξανά με γκολ που πέτυχε ο Φωτιάδης με σουτ (2-1). Ωστόσο, ο Πανιώνιος δεν είχε «πει» την τελευταία του λέξη και ισοφάρισε στο 91' με προβολή του Διονυσόπουλου (2-2).

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Καπετανάκης-Καφρίτσας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Παππούς (60' Κοκόλης), Γιούρκεβιτς, Λούτσος (81' Σταθόπουλος), Κατσούδας, Τσούκας (81' Καραμάνος), Κώτσης, Καραγκούνης, Μότσκα, Παπανικολάου (88' Σιατούνης), Φωτιάδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Καββαδίας, Πεμάι (87' Σιάγκας), Αγγ. Χατζηστεφάνου (94' Βουτζαλής), Απέργης, Αϊβάζης, Διονυσόπουλος, Απ. Χατζηστεφάνου, Τσακλάνος, Ντόκος, Μουχαμέτι, Κατωπόδης (77' Μπαρμπαλιάς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35