social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε τη σεζόν με... παράσταση ο Πανιώνιος β' (Νίκη Αλίμου), 4-1 τον Λαρισαϊκό

Έκλεισε τη σεζόν με... παράσταση ο Πανιώνιος β' (Νίκη Αλίμου), 4-1 τον Λαρισαϊκό

Τον ιδανικό επίλογο σε έναν θαυμάσιο δεύτερο γύρο έβαλε το πρωί της Κυριακής (21/4) η δεύτερη ανδρική ομάδα του Πανιωνίου (Νίκη Αλίμου), στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Μούτου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Ακαδ. Πλάτωνος, όπου επικράτησε με 4-1 του Λαρισαϊκού, προσφέροντας ανά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Δύο φορές σκόραρε ο 17χρονος Λααρούσι, ο οποίος έφτασε στα 17 γκολ και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του ομίλου.

Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με δυνατό σουτ του Λέκκα από πλάγια θέση (0-1), ενώ μέσα σε ένα πεντάλεπτο είχαν δύο δοκάρια για το δεύτερο γκολ, αρχικά στο 30' με εκτέλεση φάουλ του Νταμιάν και ακολούθως στο 34' με μακρινό σουτ του Λασηθιωτάκη έπειτα από απομάκρυνση του -εκτός θέσης γκολκίπερ- Σταυρόπουλου.

larisaikos-niki.jpg

Εν τέλει, το 0-2 έγινε στο 67' με κεφαλιά του Καλομοίρη μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 75' με πέναλτι που κέρδισε ο Χαραλαμπόπουλος από τον Γαβαλά και εκτέλεσε εύστοχα ο Μαλαπάνης για το 1-2, ωστόσο η συνέχεια ανήκε και πάλι στους φιλοξενούμενους. Στο 78' ο Λααρούσι αξιοποίησε ενέργεια και παράλληλη ασίστ του Λασηθιωτάκη, σημειώνοντας με εξ επαφής πλασέ το 1-3, ενώ στο 84' ο ίδιος παίκτης έγραψε το 1-4 με συρτό σουτ. Ενδιαμέσως, στο 82', είχε αποβληθεί ο Ξυλάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα από πλευράς Λαρισαϊκού.

Διαιτητές: Βασιλείου, Τσατσαρώνης-Λούτσος

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Γιώργος Πασάς): Σταυρόπουλος, Μπίκας, Κρητικάκης, Προμπονάς (46' Λιανός), Καραβίτης (58' Μαλαπάνης), Μπογράκος, Χαραλαμπόπουλος, Κουτεντάκης, Γκουλής (46' Κέσκο), Ξυλάς, Βελισσάρης

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ (Γιώργος Μούτος): Γαβαλάς, Φύτρος (72' Παπαχρήστος), Λέκκας (75' Σωτηρόπουλος), Νταμιάν, Θυμιανός, Καραμπής (60' Μέγρης), Λασηθιωτάκης, Δήμος, Καλομοίρης, Λααρούσι, Γεωργαράκος (72' Σιδέρης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35