social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθιος» στα πέναλτι (4-3) ο Ολυμπιακός Λιοσίων, υποβιβάστηκε ο Απόλλων Χαλανδρίου!

«Όρθιος» στα πέναλτι (4-3) ο Ολυμπιακός Λιοσίων, υποβιβάστηκε ο Απόλλων Χαλανδρίου!

Τα τελευταία μέτρα στον «μαραθώνιο» της... σωτηρίας έμελλε να είναι δραματικά και να βαφτούν στα ερυθρόλευκα!

Στον αγώνα κατάταξης που έγινε μπροστά σε περίπου 1.000 φιλάθλους στο γήπεδο του Ρουφ μεταξύ των ομάδων της 13ης θέσης σε 1ο και 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, ο Ολυμπιακός Λιοσίων επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με επιμέρους σκορ 4-3 απέναντι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου και πήρε τη... δεύτερη ευκαιρία για την παραμονή του στην Κατηγορία. Από την άλλη, οι «μπλε» καταλαμβάνουν την έβδομη θέση στη συνολική κατάταξη και μοιραία υποβιβάζονται, μετά τον υποβιβασμό τριών ομάδων από το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (Αγία Παρασκευή, Φωστήρας, Απόλλων Σμύρνης).

Τόσο το ενενηντάλεπτο όσο και η παράταση ολοκληρώθηκαν στο ισόπαλο 1-1, σε ένα ματς όπου η κάθε ομάδα είχε να αντιπαραθέσει τα δικά της δυνατά σημεία στον αγωνιστικό χώρο. Από τα πρώτα λεπτά έγινε σαφές ότι ο Απόλλων θα είχε την πρωτοβουλία, κάτι στο οποίο... συναίνεσε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 28ο λεπτό και ενώ μέχρι τότε δεν είχε καταγραφεί καμία αξιόλογη στιγμή μπροστά στις δύο εστίες. Σε ένα γέμισμα που έγινε στην περιοχή, ο Καλκανάκος έφερε με κεφαλιά την μπάλα προς το δεύτερο δοκάρι και εκεί ο πολύπειρος Νίκολλι την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0!

Οι «μπλε» είχαν σαφή διάθεση να προσεγγίσουν την αντίπαλη περιοχή με ορθολογικό παιχνίδι, όμως το επιθετικό τους τρίτο έμοιαζε να είναι απομονωμένο απέναντι σε μία συμπαγή μεσαία και αμυντική γραμμή. Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι το 65ο λεπτό, όπου έγινε ένα λάθος στο κέντρο, το οποίο οι Απολλωνιστές αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο. Παρότι αρχικώς φάνηκε να χάνονται οι προϋποθέσεις της αντεπίθεσης, ο Χαραλάμπους πέρασε ωραία πάσα στον χώρο για τον Νούση που έκανε γρήγορη διαγώνια κίνηση και με άψογο πλασέ νίκησε τον Φανουργιάκη για το 1-1!

Ο Ολυμπιακός έψαξε άμεσα το δεύτερο γκολ και, μάλιστα, μόλις τρία λεπτά μετά (68') είχε δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ και γυριστή κεφαλιά του Τσάτσα, όπου και ο Καλιαμπάκος επενέβη σωτήρια. Ο Απολλων έδειξε να βολεύεται με την ιδέα της παράτασης, ο Ολυμπιακός δεν ρίσκαρε να σπαταλήσει επιπλέον δυνάμεις για να ψάξει νικητήριο γκολ μέχρι το 90'. Παρ' όλα αυτά, στο 91' είχε νέο δοκάρι με πανομοιότυπο τρόπο, σε εκτέλεση κόρνερ από το ίδιο σημείο, αυτή τη φορά σε γύρισμα του Κούστα, όπου πάλι αιφνιδιάστηκαν οι αμυνόμενοι.

Στην ημίωρη παράταση πιο δραστήριοι ήταν οι ερυθρόλευκοι, ενώ στο δεύτερο μέρος της είχαν τις δικές τους προϋποθέσεις στο ανοιχτό γήπεδο οι μπλε. Καμία σπουδαία στιγμή, ωστόσο, δεν καταγράφηκε σε αυτό το διάστημα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι και τον Ολυμπιακό Λιοσίων να πανηγυρίζει, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Ανδρεοσόπουλο ο οποίος πέρασε στο ματς πριν τη διαδικασία και απέκρουσε δύο εκτελέσεις αντιπάλων του. 

Η σειρά των πέναλτι:

Μπιμάι (1-0)

Κανδεράκης (απόκρουση),

Κλουβάτος (2-0)

Καλιαμπάκος (2-1)

Γανωτής (απόκρουση)

Παναγιώτου (2-2)

Ρίζος (3-2)

Αγγελόπουλος (3-3)

Κούστας (4-3)

Βασιλακόπουλος (απόκρουση)


Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Τσολακίδης-Αραβίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Αλέξης Γκλεγκλές): Φανουργιάκης (120' Ανδρεοσόπουλος), Γιαννακόπουλος, Ζέρβας, Βασιλάκος, Κλουβάτος, Νίκολλι (100' Μπιμάι), Μάμαλης (46' Κούστας), Γανωτής, Καλκανάκος (76' Μανουσάκης), Τσάτσα (91' Λαμπρόπουλος), Ρίζος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλιαμπάκος, Παπαδάκης (70' Κούρος), Πρόξενος (118' Βασιλακόπουλος), Ψάλλας (46' Παναγιώτου), Αγγελόπουλος, Αγκόλη, Λυμπερόπουλος (62' Νούσης), Ζώης (46' Μπεθάνης), Κανδεράκης, Χαραλάμπους (106' Βλάχος), Παπουτσής

 

 


Σχετικά άρθρα

«Καταιγίδα» ο ΠΟ Ψυχικού, 4-0 την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων!

Ήφαιστος Περιστερίου: Με Δεμπεγιωτου το restart για το γυναικείο

Στέλνει μηνύματα ο «μαχητικός» Διαγόρας Αιγάλεω παρά την ήττα από τον Άγιαξ Ταύρου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35