social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κόλλησε» στον Χολαργό και έχασε την ευκαιρία ο Φοίνικας Περιστερίου (0-0 με Άρη)

«Κόλλησε» στον Χολαργό και έχασε την ευκαιρία ο Φοίνικας Περιστερίου (0-0 με Άρη)

Σε μία αγωνιστική που ξεκίνησε με αποβολή του Χαραυγιακού και συνοδεύτηκε από ήττα των Βριλησσίων, ο Φοίνικας Περιστερίου έχασε την ευκαιρία να κάνει... ρεσάλτο στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Σε παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό στάδιο Χολαργού «Μαρκ Μαρσώ» για την 27η αγωνιστική, η ομάδα του Κ. Ιωάννου «κόλλησε» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τον γηπεδούχο και μαχητικό Άρη, που βρίσκεται μια... ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής του στη Β' ΕΠΣΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες για να προηγηθούν με κύριο εκφραστή τον Αθανασάκη. Μάλιστα, στο 38' είχαν και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Οκσίσογλου. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους κιτρινόμαυρους να τον ελέγχουν και να μην επιτρέπουν στον αντίπαλο να απειλήσει με αξιώσεις.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Ισσά-Χ. Νικολάου

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Νίκος Λιβαθινός): Κουλλόλι, Κεφαλάς, Μπορτσέφσκι, Καλαβρυτινός, Τσίρος, Κασνέτσι, Σταμπουλής, Ξύδης, Κεκλίκογλου (77' Μαρκάκης), Κωνσταντινίδης (89' Μωραΐτης), Παντέλης (70' Γκλιάτης)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Ιωάννου): Αλεξόπουλος, Χαλικιάς, Νίτσογλου, Καπετανάκης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Ηροδότου (76' Ηλιόπουλος), Μαρκαντωνάτος (62' Καλογρίδης), Λαγός, Αθανασάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35