social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλησίασε ξανά η Κηπούπολη, 4-3 τον ΑΟ Ιλίου

Πλησίασε ξανά η Κηπούπολη, 4-3 τον ΑΟ Ιλίου

Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με ανατροπές και επτά γκολ, η Κηπούπολη λύγισε με 4-3 τον ΑΟ Ιλίου και πλησίασε ξανά στον πόντο τον Τριφυλλιακό στη δεύτερη θέση.

Στο γήπεδο της Χρυσούπολης οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με πλασέ του Ελεύθερου (0-1), με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 20' χάρη σε κεφαλιά του Πανίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Κούτρη (1-1). Στο 29' ο ΑΟ Ιλίου πήρε εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Λάχα μετά από κόρνερ του Μαρκάκη (1-2), όμως δύο λεπτά μετά (31') ο Μάζης ευστόχησε σε πέναλτι που δόθηκε για χέρι αμυνομένου και ισοφάρισε πάλι (2-2). Στο 45' ο Τζαρέλλας σκόραρε με πλασέ για το 3-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Σχεδόν με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, στο 56', ο Κοντός ισοφάρισε σε 3-3 με σουτ μετά από πάσα του Κιτσώνη, όμως η τελευταία... λέξη ανήκε στην Κηπούπολη και την είπε ο Ηλιόπουλος στο 72', σημειώνοντας το 4-3 με κεφαλιά σε κόρνερ!

Διαιτητές: Αλάμπεης, Λουκούμης-Πάσκος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Μπίσκος, Πανίδης, Λουκάκης, Σαββουλίδης, Κούτρης, Καλέμης (73' Καλαμοτουσάκης), Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος (88' Βογιατζής), Τζαρέλλας, Μάζης

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Σπίρι, Δαούτης, Μάλλιος (81' Μαργαρώνης), Λάχας, Ελεύθερος, Μαρκάκης, Κοντός, Λερούτσος, Τζώρτζης (81' Τζόκας)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35