social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Λαύρα... προσγείωσε τον ΠΟ Ψυχικού (1-2)

Η Λαύρα... προσγείωσε τον ΠΟ Ψυχικού (1-2)

«Όνειρα» ανόδου είχε αρχίσει να κάνει ο ΠΟ Ψυχικού με το ντεμαράζ επιτυχίων το τελευταίο διάστημα, όμως χθες (29/4) η Λαύρα Αργυρούπολης τον ανάγκασε σε... ανώμαλη προσγείωση!

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Κ. Χαλανδρίου, η ομάδα του Γ. Χατζηράπτη επικράτησε με 2-1, ύστερα από ένα αμφίρροπο και συναρπαστικό παιχνίδι για την 27η αγωνιστική.

Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Αλεξίου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φωτουλάκη (0-1), με τον Τσίκο να ισοφαρίζει στο 60' επίσης με κεφαλιά (1-1). Οι πράσινοι αναθάρρησαν και έψαξαν το νικητήριο γκολ, κάτι όμως που πέτυχε η Λαύρα στο 80ο λεπτό, με τον Βουλτσίδη να έρχεται από τον πάγκο και να σημειώνει με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ασωνίτη για το τελικό 1-2!

Διαιτητές: Αλάμπεης, Σταύρογλου-Μαραθωνίτης

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Χρανιώτης, Ηλιακίδης, Τσελίκας (88' Βογιατζόπουλος), Τρυφωνίδης, Τσίκος, Κώτης (48' Γεντίκης), Ρίζος (78' Κούκος), Γραμμένος, Σπυριδάκης, Μαραβελάκης (48' Μακρίδης), Σανιάνγκ (88' Γιατράκος)

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Τσιώσης, Φωτουλάκης (74' Μυλωνίδης), Ασωνίτης, Αλεξίου, Πολυμερόπουλος, Πεχλιβανίδης (74' Τσαπατσάρης), Μαυρόπουλος, Καρκάνης, Κοκοβίδης (86' Αγγελακόπουλος), Ηλιόπουλος (65' Βουλτσίδης), Λιάπας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35