social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γεωργακόπουλος: Να υπάρξουν λύσεις και να τηρηθούν τα πρωτόκολλα

Γεωργακόπουλος: Να υπάρξουν λύσεις και να τηρηθούν τα πρωτόκολλα

Αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του Πανερυθραϊκού τα τελευταία χρόνια όντας ένας από τους στυλοβάτες της αμυντικής γραμμής των κόκκινων.

Ο λόγος για τον Θανάση Γεωργακόπουλο, έναν σπουδαίο στόπερ που με ιδιαίτερα χαρίσματα που είναι πολύτιμος για το παιχνίδι του συλλόγου.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο soccerlive, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από όλους προκειμένου να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα λέγοντας: "Εύχομαι κατ' αρχήν καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Υγεία που είναι το κυριότερο αγαθό και να επιστρέψουμε γρήγορα στο χώρο που αγαπάμε και παίρνουμε ζωή απ αυτόν. Ελπίζω η νέα χρονιά να μας φέρει ότι μας στέρησε η προηγούμενη και οι κόποι και θυσίες να ανταμειφθούν στο μέλλον.

Οι καταστάσεις που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες στη χώρα έχουν σαν αποτέλεσμα τον αγωνιστικό παραγκωνισμό σε όλες τις ομάδες πράγμα που το καθιστά δύσκολο από μόνο του. Η μη συναναστροφή με την ομάδα, τους συμπαίκτες και όλο το τιμ είναι ένα κομμάτι που λείπει απ το κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Με τις ατομικές προπονήσεις και τα προγράμματα εκγύμνασης απλά κρατάμε τη φυσική μας κατάσταση σε ένα επίπεδο άλλος καλύτερα άλλος χειρότερα όμως η ουσία είναι η γρήγορη επάνοδος και βήμα βήμα να επιστρέψουμε σε φυσιολογικά στάνταρ να μπορούμε να αγωνιστούμε και το κυριότερο να μην έχουμε τραυματισμούς.

Ευελπιστούμε στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων διότι φέτος είχαμε κάνει μια καλή αρχή σαν ομάδα και θέλαμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Μακάρι να υπάρξουν λύσεις που θα επιτρέψουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων πάντα τηρώντας ιατρικά πρωτόκολλα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε τόσα χρόνια. Σίγουρα λείπει στο κάθε ποδοσφαιριστή η χαρά του παιχνιδιού εντός 4 γραμμών και η παρέα με τους συμπαίκτες του".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35