social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλέξης Μαντζούνης: «Πίστη στις δυνατότητες μας και στη δουλειά μας»

Αλέξης Μαντζούνης: «Πίστη στις δυνατότητες μας και στη δουλειά μας»

Με στόχο να κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα θα παραταχθούν τα Μελίσσια στο ματς της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου με τον Ιάσονα.

Ο τεχνικός των "πρασίνων", Αλέξης Μαντζούνης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Μεσσήνιος κόουτς αναφερόμενος μάλιστα στον αγώνα δήλωσε

"Ξεκινήσαμε με το... αριστερό στο πρωτάθλημα, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, η ψυχολογία μας ήταν καλή όμως κόντρα στη ροή του αγώνα γνωρίσαμε το γκολ και ηττήθηκαμε. Στο ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο ΕΠΣΑ μπορεί να είχαμε απέναντι μας μια ομάδα της Γ' ΕΠΣΑ (Αττικός) όμως η εικόνα της ήταν άκρως ανταγωνιστική με τις μεταγραφές που έχει κάνει και εδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει. Διαχειριστήκαμε την κούραση κάνοντας rotation και πετύχαμε το στόχο. Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Ιάσονα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα έχοντας πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και στη δουλειά μας. Ο αντίπαλος προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα και σίγουρα έχουμε δύσκολη αποστολή αφού πάμε σε ένα εκτός έδρας ματς. Η εικόνα που έχουμε δείξει στα φιλικά και στα πρώτα επίσημα μας μας δίνει δύναμη".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35