social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάλι με Γκρεβτσίδη ο ΓΣ Αργυρούπολης, 1-0 το Ηράκλειο

Πάλι με Γκρεβτσίδη ο ΓΣ Αργυρούπολης, 1-0 το Ηράκλειο

Στις 26 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, έπαιρνε τη νίκη κόντρα στην Αγία Ελεούσα χάρη σε γκολ του Γκρεβτσίδη στο 77ο λεπτό εκείνου του αγώνα.

Αυτή τη φορά, ο 28χρονος άσος «χτύπησε» λίγο νωρίτερα, γράφοντας ωστόσο το ίδιο σενάριο για τον ΓΣ Αργυρούπολης, ο οποίος έφτασε πάλι σε νίκη με σκορ 1-0, αυτή τη φορά κόντρα στο Ηράκλειο. Ήταν το 74ο λεπτό όταν ο χαρισματικός σκόρερ αξιοποίησε τη σέντρα του Λεβέντη και με κεφαλιά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα που έμελλε να είναι το τελικό. Λίγο νωρίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, συγκρεκριμένα στο 57ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν «κλωτσήσει» μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν εκείνοι στο σκορ, όταν ο Σταυρογιάννης εκτέλεσε πέναλτι και νικήθηκε από τον Παγούδη. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του Ψαρίδη.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Κολλιάκος, Αργυράδης

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Τσάκαλος, Γοργάκης, Γιαννίκος (50' Γεωργάκας), Γαβαλάς (46' Γκρεβτσίδης), Προμπονάς, Λεβέντης, Ζυγούρης (50' Γ. Κωστάκης), Καραγκιουλές (57' Κωστόπουλος), Κοκκινέλης (90' Ντούβλης), Δρακοντίδης

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Ντάλλας, Χατζημάρκος, Καλιακούδας, Παρασκευάς, Βακερλής, Τουγουντζόγλου, Ράμμος (67' Αλεξιάς), Χρήστου, Σταυρογιάννης (57' Παφατάκης), Γκρέμι, Γούλας (57' Φοινίκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35