social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνει η Αγία Ελεούσα, 3-0 τα Βριλήσσια

Ανεβαίνει η Αγία Ελεούσα, 3-0 τα Βριλήσσια

 

Τη δεύτερη νίκη της τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές πανηγύρισε στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ η Αγία Ελεούσα, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

Η ομάδα της Αγ. Βαρβάρας «ξεκλείδωσε» στο δεύτερο ημίχρονο την άμυνα των Βριλησσίων και έφτασε στο εμφατικό 3-0. Στο 52ο λεπτό ο Τσιτοφώτος υπέπεσε σε φάουλ που του κόστισε τη δεύτερη κίτρινη και την αποβολή του από το παιχνίδι. Ο Τσαγκάρης εκτέλεσε εύστοχα το φάουλ και άνοιξε το σκορ για την Αγ. Ελεούσα. Πλέον, τα πράγματα είχαν απλοποιηθεί για τους κυανόλευκους του Ν. Κουνάδη, οι οποίοι στη συνέχεια εδραίωσαν το προβάδισμά τους. Στο 73ο λεπτό ο Τζώρτζης με πλασέ έκανε το 2-0, ενώ στο 86ο λεπτό ο Μασμανίδης με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Βαμβακάς-Καμπιώτης

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Μασμανίδης, Σωτηρίου (46' Τζανόπουλος), Κύβελος, Μπίκος, Γολίδης (85' Μασιούδης), Τσαγκάρης (87' Σκαρπέτης), Πατσατζόγλου (60' Παναγιωτίδης), Π. Μπάκας (87' Παυλάκος), Κατσικανταής, Τζώρτζης

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Μιχάλης Λυκερίδης): Τζεβελέκης, Παπουτσής (57' Νικόλα), Γκιονάι, Τσιτοφώτος, Δημητρέλος, Μπακέας, Κουρής (57' Τίνγκας), Αραμπατζής, Κόκκινος, Μότσιος, Παπαδημητρόπουλος (88' Παπαδόπουλος).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35