social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χρήστος Βλάχος: Φαβορί για τον τίτλο η Διάνα

Χρήστος Βλάχος: Φαβορί για τον τίτλο η Διάνα

Με κολακευτικά σχόλια μίλησε για τη Διάνα Ηλιούπολης ο προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου, Χρήστος Βλάχος στο περιθώριο της προσεχούς αναμέτρησης που ακολουθεί μεταξύ των δυο ομάδων.

Ο ίδιος χαρακτήρισε φαβορί τους κυανέρυθρους για τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ και εξήγησε στο soccerlive.gr τους λόγους.

Αναλυτικά

Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη, καθώς παιζουμε κατα την αποψη μου με την πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου ίσως ολης της κατηγορίας αν υπολογίσουμε όλες τις γραμμές. Μια ομάδα που περα από την ποιότητα της εχει τον ίδιο κορμο αλλα και τον ίδιο προπονητη τα τελευταία 3 χρονια κατι που της δίνει μεγαλύτερη ομοιογένεια σε σχέση με τους υπόλοιπους συνεδιεκδικητες για τον τίτλο. Αν προσθέσεις και την σταθερότητα και την φερεγγυότητα της διοίκησης της Διανας για μενα την καθιστά το ακλόνητο φαβορι του ομίλου παρότι είναι πολύ νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα κ ας μην είναι πρωτη αυτή τη στιγμή. Είμαι σιγουρος οτι στο τελος του χρονου οι κόποι τους ολων θα δικαιωθούν. Τωρα όσον αφορά το ματς παρότι ξερουμε τον βαθμό δυσκολίας, εμεις θα βγούμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας,κ να διεκδικήσουμε οτι καλυτερο από αυτο. Σίγουρα για μας θα είναι μια τεράστια εμπειρια να αγωνιστούμε με έναν τέτοιο αντιπαλο, θα την αντιμετωπίσουμε με μεγάλο σεβασμό χωρις ομως χωρις κανεναν φόβο. Εύχομαι λοιπον να γινει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι κ ο κοσμος να το ευχαριστηθεί.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35