social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιαννόπουλος: Καθοριστικό ότι σκοράραμε νωρίς

Γιαννόπουλος: Καθοριστικό ότι σκοράραμε νωρίς

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ομάδα του ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Παπάγο και έφτασε στην πολύτιμη νίκη (1-0), εξέφρασε ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος σε δηλώσεις του στο Soccerlive.

Παράλληλα, ο νεαρός προπονητής μίλησε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για την παρουσία του αντιπάλου. «Ήμασταν πολύ προετοιμασμένοι για τον αγώνα. Είχαμε δει αρκετά παιχνίδια του Παπάγου, αν και έκανε μία αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού του, σε σχέση με αυτό που ξέραμε από προηγούμενες αγωνιστικές. Ευτυχώς προσαρμοστήκαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές» σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Ας είμαστε ειλικρινείς

Το παιχνίδι κρίθηκε στο γεγονός ότι σκοράραμε πάρα πολύ νωρίς. Μετά καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Ξέραμε που θα χτυπήσει ο αντίπαλος, εκεί αμυνθήκαμε και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε».

Στον επίλογό του, ο Β. Γιαννόπουλος τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Παπάγου που είχε μία πολύ αξιοπρεπή παρουσία και που ήρθε στο γήπεδό μας με σκοπό να νικήσει. Επίσης, συγχαρητήρια στον Γιάννη Ντόκο για την άξια δουλειά που κάνει στην ομάδα του».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35