social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ανάσα» για το Καματερό 2-1 την Κηπούπολη που φωνάζει για τη διαιτησία

«Ανάσα» για το Καματερό 2-1 την Κηπούπολη που φωνάζει για τη διαιτησία

Τεράστιας σημασίας νίκη πανηγύρισε το Καματερό που επικράτησε με 2-1 της Κηπούπολης και... ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Η ομαδα των δυτικών προαστίων έφτασε τους 11 βαθμούς και την 6η θέση και πλέον η ψυχολογία της βρίσκεται στο... ζενίθ. Από την άλλη η Κηπούπολη παρέμεινε στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς.

Στο 37' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Ανδρεοσόπουλου που ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Οκσίσογλου.

Η συγκυρία αυτή δεν πτόησε τους νερατζούρι που προηγήθηκαν στο 56' με σουτ το Παπαϊωάννου.

Στο 65' ο Παούρης με σουτ έφερε το ματς στα ίσια, με την αριθμητική ισορροπία να γίνεται ίδια στο 77' όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους πήρε ο Βασιλάρης με απευθείας κόκκινη.

Το τελικό 2-1 έκανε ο Κολονέρος στο 85' με φάουλ.

Στο πρώτο γκολ του Καματερού οι φιλοξενούμενοι θεωρούν οτι ο σκόρερ βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιάννης Μητρούσης) Ανδρεοσόπουλος, Πιτέλης, Παππάς, Μήτσης, Φράγκος (38' Λώλος), Βαρουξής (76' Τσιργιώτης), Σταυρόπουλος, Παλυβός (57' Χαιρετάκης), Παπαϊωάννου, Κολονέρος, Παναγιώτου (76' Κολοκοτρώνης).

ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρέας Νάστος) Κυρίου, Πολυζωγόπουλος (72' Μπίτζας), Σταματογιαννόπουλος (85' Σοφός), Σαββουλίδης, Παούρης (72' Βασιλάρης), Φαρμάκης, Κωνσταντινίδης (85' Σπανουδάκης), Κολοβός, Μάκρας, Οκσίσογλου, Καλέμης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35