social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παύλοβιτς: Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε

Παύλοβιτς: Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια έμεινε ο Θανάσης Παύλοβιτς αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον Αθηναϊκό, όχι όμως και από το αποτέλεσμα.

Τα Πετράλωνα γνώρισαν την ήττα με 2-1, με τον έμπειρο προπονητή να σημειώνει ότι η ομάδα του «πλήρωσε» ουσιαστικά το κακό της ξεκίνημα στο παιχνίδι. «Όταν βρίσκεσαι τόσο γρήγορα πίσω στο σκορ με 2-0, είναι δύσκολο να αλλάξεις πολλά πράγματα. Παρ' όλα αυτά, μπήκαμε στο παιχνίδι, βρήκαμε τα πατήματά μας, μειώσαμε το σκορ και, παρότι δεχθήκαμε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, μια και δεν είχαμε κάτι να χάσουμε. Μας στοίχισαν και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές που κάναμε (Μουντράκης και Φιλιππάτος)» σχολίασε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ουσιαστικά, πληρώσαμε την αδράνεια στην αρχή του αγώνα. Κρατάμε την εμφάνιση, όμως μας μένει η πίκρα γιατί πάλι δεν πήραμε κάτι. Πάντως, το παλέψαμε όσο μπορούσαμε».

Τέλος, ο Θ. Παύλοβιτς θέλησε να προχωρήσει σε διευκρίνιση αναφορικά με μία αντιπαράθεση που είχε με πρόσωπο από τον πάγκο του Αθηναϊκού, σημειώνοντας: «Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ούτε με τους ανθρώπους του Αθηναϊκού, ούτε βέβαια με τον προπονητή, κ. Κωνσταντόπουλο, τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια. Δημιουργήθηκε κάποια στιγμή ένταση με έναν άνθρωπο από τον πάγκο, όμως συμβαίνουν αυτά. Δόθηκαν εξηγήσεις και δεν υπάρχει κανένα θέμα».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35