social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων: Απαιτούμε σεβασμό και ισονομία!

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων: Απαιτούμε σεβασμό και ισονομία!

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την αντιμετώπιση της οποίας έχουν τύχει σε μερικά γήπεδα και από ορισμένες διαιτητικές τριάδες θέλησαν να εκφράσουν οι άνθρωποι της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων, έπειτα και από φαινόμενα που έλαβαν χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (11/12) στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» του Χαϊδαρίου και στο περιθώριο της αναμέτρησης με το Χαϊδάρι.

Αφού πρώτα επισημαίνουν πως η παρουσία της ομάδας στην κορυφή του 4ου ομίλου είναι «προϊόν σκληρής δουλειάς», εν συνεχεία οι πράσινοι διαπιστώνουν πως η προσπάθεια αυτή «λοιδορείται από τους αντιπάλους» και «αδικείται από τους διαιτητές». Στον επίλογό, μάλιστα, εκφράζεται η απαίτηση για «σεβασμό και ισονομία». Η ανακοίνωση των πράσινων αναφέρει αναλυτικά:

«Η ποδοσφαιρική μας ομάδα (Α.Ο ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ), διεξάγει φέτος ένα υπέροχο ταξίδι στην Α' κατηγορία (4ος ΟΜΙΛΟΣ), ευρισκόμενη στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι γεγονός, ότι η ομάδα μας αποτελεί κάτι ΝΕΟ στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της περιοχής μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ΝΕΟ είναι και τυχαίο. Είναι προϊόν σκληρής δουλειάς που άρχισε από το καλοκαίρι και στην οποίαν μετέχουν, ο προπονητής Κος ΒΑΛΣΑΜΟΣ, ο γυμναστής Κος ΒΙΔΙΑΚΙΤΗΣ, ο γενικός αρχηγός Κος ΛΕΚΚΑΣ, οι Ποδοσφαιριστές μας και το Διοικητικό Συμβούλιο. Ο νεωτερισμός αυτός, αντί να τυγχάνει θαυμασμού και θερμού χειροκροτήματος, λοιδορείται από τους ανταγωνιστές μας. Δυστυχώς, τα άσχημα και ειρωνικά σχόλια των αντιπάλων μας, λαμβάνουν την μορφή αδικίας και από θεσμικούς παράγοντες όπως οι διαιτητές.

Εκφράζουμε την πικρία μας και τον αποτροπιασμό μας στα φαινόμενα αυτά. Δεν ανεχόμαστε να μας περιπαίζουν, όπως συνέβη στο Χαλάνδρι και στο Χαϊδάρι. Σεβόμαστε την ποδοσφαιρική ιστορία αυτών των ομάδων, αλλά απαιτούμε σεβασμό και ισονομία».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35