social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πένθος στο Καματερό- «Έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Άγγελης

Πένθος στο Καματερό- «Έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Άγγελης

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 58 ετών ο σπουδαίος φίλος της ομάδας, Δημήτρης Άγγελης από την αρρώστια του covid-19. 

Μια περιπέτεια που ξεκίνησε στις 11 Νοεμβρίου και σε πρώτη φάση την αντιμετώπισε στο σπίτι. Στις 29 Νοεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου  έδωσε σκληρή μάχη για 28 μέρες στην ΜΕΘ αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.  

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 12.00 μ.μ στους Αγίους Αναργύρους. Ο εκλιπών υπηρέτησε την δεκαετία 80΄και 90΄, τον ΠΑΟ Καματερού από διάφορα πόστα, όπως του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων, του εκπροσώπου στην ΕΠΣΑ, αλλά και του δημοσιογράφου καθώς παρείχε ανταποκρίσεις στο Φως Των Σπορ, Αθλητική Ηχώ, Ώρα για Σπορ κ.α προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα μας σε δύσκολες εποχές. Έκανε επίσης και περιγραφή αγώνα σε αρκετά ματς της ομάδας την εποχή των βιντεοκασετών. 

Λάτρης του Ολυμπιακού, του γερμανικού ποδοσφαίρου αλλά και της σπορ εμφάνισης μάζευε πάντα και όπου μπορούσε αθλητικό υλικό. Για πολλά χρόνια ήταν ιδιοκτήτης περιπτέρου στην στάση Μανάρα και το τελευταίο διάστημα δούλευε στο δήμο Αθηναίων. 

Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Μάλιστα έβλεπε από κοντά αγωνιζόμενο τον γιό του, Κωνσταντίνο να κάνει τα πρώτα βήματα στις ακαδημίες της ομάδας. Ο Δημήτρης άφησε ανεξίτηλο το πέρασμα του στην περιοχή του Καματερού και στην ομάδα μας. 

Την ακολούθησε παντού σε όλα τα αθηναϊκά γήπεδα αλλά και σε προετοιμασίες που γινόντουσαν εκτός Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια κύριο μέλημα του ήταν η οικογένεια του αλλά δεν έπαυε όποτε μπορούσε να παραβρίσκεται και να δίνει το δικό του στίγμα. 

Καλό ταξίδι φίλε Δημήτρη....


Σχετικά άρθρα

Επένδυση με Σιδερά στην Διάνα Ηλιούπολης

Γαζής: Θέλουμε νίκη για να ανέβει η ψυχολογία μας

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων 3-0 τον ΑΟ Καλαμακιου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35