social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Γιαννόπουλος τη λύση στους Τράχωνες, 1-0 το Παλαιό Φάληρο

Ο Γιαννόπουλος τη λύση στους Τράχωνες, 1-0 το Παλαιό Φάληρο

Με γκολ του Γιαννόπουλου στο 61' οι Τράχωνες επικράτησαν με 1-0 του Παλαιού Φαλήρου σε εξ αναβολής ματς για τον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Στο α' μέρος ο δυνατός άνεμος δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να κάνουν το παιχνίδι τους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ως προτεραιότητα να διαφυλάξουν τα νώτα τους, λόγω και των σημαντικών απουσιών που είχαν. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έπαιξαν όπως τους έχουμε συνηθίσει, με παιχνίδι από πίσω και στόχο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Στο 25ο λεπτό, από το σουτ του Κωνσταντινίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 30ο λεπτό ο Παπαγγελής μπλόκαρε σε σουτ του Μουρτίδη. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, ο Παπαγγελής αποσόβησε το γκολ με τα πόδια στο σουτ του Γαλημίτη, για να φτάσουμε στο 60', όταν ο Γιαννόπουλος βρήκε στόχο με κεφαλιά, αξιοποιώντας σέντρα του Δημογιάννη για το 1-0

Τέσσερα λεπτά μετά βγήκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Ορφανόπουλο ο Γιαννόπουλος, όμως ο γκόλκιπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε. Μετά το 1-0 οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή στιγμή για να ισοφαρίσουν όμως στο 76' ο Σωτηριάδης μόνος απέναντι από τον Παπαγγελή έστειλε τη μπάλα άουτ. Λίγο αργότερα είχε σημαντική ευκαιρία και ο Κωνσταντινίδης. Διαιτητές: Στεργιώτης, Χριστοδούλου-Μαραθωνίτης

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Παπαγγελής, Μερετσόλιας, Πρόι, Κολλινιάτης, Παπαχρόνης, Κούτρας, Τσιουρής (87’ Κλείτσικας), Μανωλιάδης (46’ Μαργαρίτης), Γιαννόπουλος (90’ Γκράνας), Δημογιάννης, Βουρλούμης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αλέκος Ρίζος): Ορφανόπουλος, Χατζημιχάλης, Τσάμης, Σωτηριάδης, Καψιώτης, Σκόρδος, Μουρτίδης (61' Μυταράς) Μακρυγιάννης (78' Τρυφωνίδης), Κωνσταντινίδης (87' Βάιας), Καρούτζος, Γαλημίτης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35